Maź wydostająca sie wydechem i brak reakcji i na regulacje.
• Strona 1 z 1
Maź wydostająca sie wydechem i brak reakcji i na regulacje.
Witam. Mam problem dotyczacy sendy drd 08 2t. Wymienilem cylinder na 70 airsal sport i nie moge wyregulować gaźnika. Gaznik 19mm. Jezdzi tylko na ssaniu nie reaguje na regulacje mam 3 dysze 87 92 i 100 i na zadnej nie jezdzi tylko podczas jazdy robi buuuuu i gasnie. Na ssaniu jest normalnie do 4 biegu potem tez buuu. Wczesniej na tym gazniku i 50cc bylo wszystko ok. Regulowalem tez iglicą i bez skutku. Przytykalem nawet dysze drucikiem ale swieca i tak mokra i czarna. Dodam ze strasznie wali olejem z wydechu a mieszankę robiłem 1:45 bo docieram. Z filtrem czy bez to samo próbowałem nawet go przytykac i lipa. Olej wydostający sie wydechu przypomina gliniane bloto wyglada jak benzyna wymieszana z olejem do skrzyni biegów (jasno brązowa maź). Obstawiam ze wywaliło uszczelniacz od strony skrzyni i ciągnie olej ale nie wiem jak temu dowieść bo szkoda mi rozpoławiac silnik na marne wiac skąd mam byc pewny ze to akurat uszczelniacz? Dodam ze nawet wymieniłem uszczelke pod głowicą bo myslalem ze dostaje sie tam płyn chłodniczy ale to nic nie dało, objawy nadal te same. Prosze o pomoc z góry dzieki.
- osi502
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości