Wybór motorowera : )
• Strona 1 z 1
Wybór motorowera : )
Witam
Jestem nowy na forum , borykam się z jednym problemem a mianowicie nie wiem jaki wybrać motorowerek, aby rozpocząć swoją przygode. Zastanawiałem się nad zakupem nówki JUNAK 903 Race, lecz jest to chińczyk a wiadomo jak z chińszczyzną są podzielne zdania co do chińszczyzny tego typu dlatego prosił bym o waszą pomoc, opinie, rade. Również brałem pod uwage DERBI GPR 50 jest on w tej samej cenie co JUNAK lecz używka. Otóż nie wiem juz sam co wybrać bardzo prosze o wasze zdanie, może powinienem brać jeszcze jakis inny motorowerek pod uwage ?
POZDRAWIAM : )
Jestem nowy na forum , borykam się z jednym problemem a mianowicie nie wiem jaki wybrać motorowerek, aby rozpocząć swoją przygode. Zastanawiałem się nad zakupem nówki JUNAK 903 Race, lecz jest to chińczyk a wiadomo jak z chińszczyzną są podzielne zdania co do chińszczyzny tego typu dlatego prosił bym o waszą pomoc, opinie, rade. Również brałem pod uwage DERBI GPR 50 jest on w tej samej cenie co JUNAK lecz używka. Otóż nie wiem juz sam co wybrać bardzo prosze o wasze zdanie, może powinienem brać jeszcze jakis inny motorowerek pod uwage ?
POZDRAWIAM : )
- laysol
- Świeżak
Junak nie daje 3lat gwarancji chyba co? Mam Junaka i w książeczce serwisowej napisane jest: "Okres gwarancji wynosi 24 miesiące lub 6000km zależnie od tego, który z czynników zostanie wcześniej spełniony". I gwarancja nie obejmuje, m.in.:
a) jakichkolwiek uszkodzeń spowodowanych niedbałą eksploatacją lub użytkowaniem skutera niezgodnie z jego przeznaczeniem
b) wymiany części ulegających normalnemu zużyciu podczas eksploatacji
c) naprawy i wymiany części uszkodzonych i zniszczonych w wyniku wypadku lub kolizji
d) motorowerów, w których dokonano zmian i modyfikacji
e) części innych niż producenta
f) motorowerów, nie poddawanych przeglądom
a) jakichkolwiek uszkodzeń spowodowanych niedbałą eksploatacją lub użytkowaniem skutera niezgodnie z jego przeznaczeniem
b) wymiany części ulegających normalnemu zużyciu podczas eksploatacji
c) naprawy i wymiany części uszkodzonych i zniszczonych w wyniku wypadku lub kolizji
d) motorowerów, w których dokonano zmian i modyfikacji
e) części innych niż producenta
f) motorowerów, nie poddawanych przeglądom
- xKoniu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości