Pierwszy motocykl..
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl..
Witam drogich forumowiczów
Mam do was pytanie jaki motocykl polecacie aby zacząć przygodę z większymi maszynami niż 50 ccm
Dotychczas poruszałem się przez miesiąc Zippem Nekenem, i pare razy jeździłem Hondą Cr 125 kuzyna
Niedługo kończe 16 lat i kurs A1 i planuje kupno motocykla. Kwota jaką moge przeznaczyc na moto to ok 6-8 tysięcy ale jeżeli moto bedzię tańsze to lepiej
Chciałbym motocykl którym mógłbym sie poruszać i po asfalcie jak i po polnych drogach, lasach.. wiadomo z kuzynem razem pojezdzić
ale z terenu moge zrezygnować ostatecznie.
Chciałbym czegoś mocniejszego niż 15 km ale w 4t więcej nie znajde, chyba że rejstrowane na 125 większe pojemności, zatem albo 2t albo jakieś mocniejsze 4t. Co o tym sądzicie.
Miej więcej przez tydzień bedę robil 30-40km. Co proponujecie ?

Mam do was pytanie jaki motocykl polecacie aby zacząć przygodę z większymi maszynami niż 50 ccm

Chciałbym motocykl którym mógłbym sie poruszać i po asfalcie jak i po polnych drogach, lasach.. wiadomo z kuzynem razem pojezdzić

Miej więcej przez tydzień bedę robil 30-40km. Co proponujecie ?

- kovsky
- Świeżak
Powiedział ktoś z niecałą setką postów i już dwoma lizakami
Ale miał rację, i już nie mówię, że na forum przestrzegamy prawa. Pomysł jest dobry dopóki coś się nie stanie, powodując wypadek jesteś w tym momencie osobą która porusza się bez uprawnień na motocyklu który nie powinien jeździć na drogach, a jak ktoś by się bardziej pokusił to mógłbyś zostać pozwany o próby fałszowania dokumentów... nie radzę. Proponuję Ci zastosować się do regulaminu i napisać pierwszy post poprawnie, jak na razie wydaje mi się, że poszukujesz enduraka

Ale miał rację, i już nie mówię, że na forum przestrzegamy prawa. Pomysł jest dobry dopóki coś się nie stanie, powodując wypadek jesteś w tym momencie osobą która porusza się bez uprawnień na motocyklu który nie powinien jeździć na drogach, a jak ktoś by się bardziej pokusił to mógłbyś zostać pozwany o próby fałszowania dokumentów... nie radzę. Proponuję Ci zastosować się do regulaminu i napisać pierwszy post poprawnie, jak na razie wydaje mi się, że poszukujesz enduraka

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
może Yamaha XT 125 R? Używkę zgarniesz w granicach cenowych,a to fajny motocykl sprawdzający się do tego co potrzebujesz
Ewentualnie KTM Duke, ale to chyba nieosiÄ…galne w tej cenie

Ewentualnie KTM Duke, ale to chyba nieosiÄ…galne w tej cenie

Motocyklowe wycieczki dla tych, którzy się nie bali (otwórz link)
-
Gastrofazor - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości