Jaki motorek na poczÄ…tek?
• Strona 1 z 1
Jaki motorek na poczÄ…tek?
Czesc, mam 17 lat 180+ cm wzrostu i waze 70 kg. Chcialbym motocyklu do jazdy w tereny, dojazdy do szkoly lub podwiesc kogos, teren 60% drogi 40% tak mysle
Interesuja mnie typowe crossy / enduro. Powiedzcie, bo bardzo przypadl m do gustu ktm exc 125 ale czy bede mógł prawnie jezdzic po miescie i czy mozna na niego 2 osoby bo bardzo m na tym zalezy. Na motor moge dac w granicach 6-7 tysiecy. Powiedzcie tez czy na takim ktm exc moglbym swobodnie jezdzic na specjalnych torach, chodzi mi tu o skoki. I to nie dla mnie tylko dla kolegi o tych skokach. Zalezy mi na tym by mozna go bylo zarejestrowac oraz aby pojemnosc nie byla wieksza niz 125.z gory dziekuje

- HeJnaY
- Świeżak
a może coś takiego Cię interesuje http://allegro.pl/honda-cbr-125-i3445178126.html
- freestyle159
- Świeżak
Tez mam ten sam problem kolego tylko zwróć uwage ze nowy ktm.exc kosztuje w granicach 28-30 tys czyl nie kupisz go w dobrym stanie, w 2t polecam ci husqvarne ma te 30 koni w razie czego zawsze da sie dokupic te laczki, lub kup poprostu solidna yamahe dt
za taka kase nie kupisz dobrego ktma chyba ze jestes nastawiony na pozniejsze inwestycje

- wodnicki
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości