Motorower do 4000zl !
• Strona 1 z 1
Motorower do 4000zl !
Witam wszystkich
A wiec szukam motoru na kartę motorowerową. Chodzi mi o wygląd crossa lub ścigacza nie interesują mnie tylko takie zwykle skuterki
. Jak na razie zainteresował mnie Romet CRS 50 ale aktualnie mieszkam w Niemczech i jest on tu ciężko dostępny
A wiec czekam na wasze propozycje
I jeszcze pytanko co lepsze automat czy manualny ? Ponieważ nie wiem czy wygodnie jest tak zmieniać biegi podczas jazdy.
A teraz coÅ› o mnie :
Mam 15 lat około 165cm wzrostu i ważę 53kg. Doświadczenia nie mam wogle jeździłem tylko trochę na skuterze taty. Mieszkam na wiosce wiec Motorek jest mi potrzebny do zabawy ze tak to nazwę polne drogi,las ale i żeby było można nim po ulicy jeździć do miasta czy gdzieś jechać.

A wiec szukam motoru na kartę motorowerową. Chodzi mi o wygląd crossa lub ścigacza nie interesują mnie tylko takie zwykle skuterki

A teraz coÅ› o mnie :
Mam 15 lat około 165cm wzrostu i ważę 53kg. Doświadczenia nie mam wogle jeździłem tylko trochę na skuterze taty. Mieszkam na wiosce wiec Motorek jest mi potrzebny do zabawy ze tak to nazwę polne drogi,las ale i żeby było można nim po ulicy jeździć do miasta czy gdzieś jechać.
Ostatnio edytowano 5/6/2013, 13:08 przez Hubcio98, łącznie edytowano 1 raz
- Hubcio98
- Świeżak
Automat czy biegi to zależy od Twojej ogarniętości i od tego czy chcesz tylko na tym jeździć, czy później chcesz wsiadać na jakiś większy motocykl. Jeśli to tylko chwilowa zajawka, i chcesz się wyszumieć, to bierz automat, ale jeśli to jest wstęp do jakiejś większej przygody z motocyklami, to weź coś z biegami, nauczysz się czegoś.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ napisał(a):Automat czy biegi to zależy od Twojej ogarniętości i od tego czy chcesz tylko na tym jeździć, czy później chcesz wsiadać na jakiś większy motocykl. Jeśli to tylko chwilowa zajawka, i chcesz się wyszumieć, to bierz automat, ale jeśli to jest wstęp do jakiejś większej przygody z motocyklami, to weź coś z biegami, nauczysz się czegoś.
Chyba raczej chciał bym mieć później prawdziwy motor

- Hubcio98
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości