Stunt rady.
• Strona 1 z 1
Stunt rady.
Witam, posiadam Yamahę YZf r125, (może nie jest to odpowiedni dział do zamieszczania postu dotyczącego tej pojemności) za co z góry przepraszam ale chodzi mi raczej o rady. Bardzo chciałabym zacząć przygodę ze stuntem. Ale właśnie pojemność mnie trochę martwi. Postawić na gumę nie jest łatwo a o paleniu jej też jest ciężko mysleć. Błagam o rady dotyczące ruchów manetki, operowania sprzęgłem, żeby wycisnąć jak najwięcej. Wysokość obrotów też mile widziana. Dzięki wielkie za wszelkie odpowiedzi. 

Kobieta + motocykl = połączenie idealne ^^
- szysza826
- Świeżak
Człowieku, ludzie palą gumy i latają na nich na skuterkach o mocy 4 koni mechanicznych, a Ty nie możesz spalić gumy ~15 konną r125?!
-
eloelolol123 - Świeżak
Musisz strzelac ze sprzegla da rade napewno!! z czasem samo przyjdzie ze juz strzelac nie bedziesz musial.
pojemnosc jest dobra 50ccm3 stuntuja i daja rade a Ty masz 125
Proponuje na poczatek zdjac blokady jezeli je masz!
Jezeli nei to lepiej
1 rzecz co powinienes zrobic to zmienic tylna zebatke na wieksza czyli jak masz np 40zebow to zaloz taka co ma z 54 zeby stracisz na v maxie ale zyskasz duzo duzo sily co pozwoli postawic z lekka manetka motor czy tez spalic gume nawet na 3 czy 4 biegu co jest bardziej widowiskowe.
pojemnosc jest dobra 50ccm3 stuntuja i daja rade a Ty masz 125
Proponuje na poczatek zdjac blokady jezeli je masz!
Jezeli nei to lepiej
1 rzecz co powinienes zrobic to zmienic tylna zebatke na wieksza czyli jak masz np 40zebow to zaloz taka co ma z 54 zeby stracisz na v maxie ale zyskasz duzo duzo sily co pozwoli postawic z lekka manetka motor czy tez spalic gume nawet na 3 czy 4 biegu co jest bardziej widowiskowe.
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości