Mała prędkość
• Strona 1 z 1
Mała prędkość
Witam, mam problem a mianowicie w moim skuterze Piaggio Sfera 50 NSl jest bardzo mała prędkość od długiego czasu i wyciąga zaledwie 20km/h na V-max'ie i tu nasywa się pytanie od czego to ,a wspomne że na moim drugim cylindrze jest prędkość taka sama. Szkoda mi jest kasy zaprowadzić do serwisu bo sam wzgląd do silnika chcą 100zł a niezbyt się opłaca... a gdzie tu jeszcze części i robota.... Proszę o pomoc 

- onion221
- Świeżak
na obroty to się właśnie dobrze wkręca... Tylko tak normalnie jak się jedzie to trup...
Dodam że temu skuterowi w tym roku wybije 19latek
i raczej wątpię że wg było wymieniane jakieś części. Ja jedynie co wymieniałem 2razy pasek napędowy i łożyska w sprzęgle bo się wyje**waliły. Ale samo sprzęgło czy z dzwonem też i najlepiej jakieś sportowe czy orginał?
A wario jak zakładałem od kupla nowe z polini to silnik bardzo się grzał i ryczał i przy okazji pasek się zmielił...
Dodam że temu skuterowi w tym roku wybije 19latek

A wario jak zakładałem od kupla nowe z polini to silnik bardzo się grzał i ryczał i przy okazji pasek się zmielił...
- onion221
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości