dziwne, na początku muł
• Strona 1 z 1
dziwne, na początku muł
Witam. Mam takie mały problem a zarazem pytanko, a mianowicie dotyczące skutera Cpi Hussar 2t po tuningu.
Sprawa wygląda tak skuter od 0km/h do 50km/h rozpędza się powoli, a po przekroczeniu 50km/h zaczyna iść do przodu jak przecinak. Wymieniałem już wariator,rolki i sprzęgło, ale nic to nie dało.
Może wy wiecie co to za przyczyna, jeśli tak to pomóżcie. Z góry dzięki, pozdro
Sprawa wygląda tak skuter od 0km/h do 50km/h rozpędza się powoli, a po przekroczeniu 50km/h zaczyna iść do przodu jak przecinak. Wymieniałem już wariator,rolki i sprzęgło, ale nic to nie dało.
Może wy wiecie co to za przyczyna, jeśli tak to pomóżcie. Z góry dzięki, pozdro

pakier100
-
pakier100 - Świeżak
miałem lżejsze rolki i nic nie dało może lepiej startował, a sprężyny zmieniłem z zielonych na czerwone to tylko rusza z większych obrotów a poza tym nic sie nie zmieniło i nie dało, tak jak pisałem wcześniej od 0 do 50 muł a od 50 do 90 jak strzała
a jak go postawie na stupke boczną to chwilę pochodzi i momentalnie zgaśnie jakby go coś zablokowało
a jak go postawie na stupke boczną to chwilę pochodzi i momentalnie zgaśnie jakby go coś zablokowało
pakier100
-
pakier100 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości