Yamaha YZF r125 ocena oferty
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF r125 ocena oferty
Wtam, mam zamiar zakupić sportową 125tkę. Wybrałam Yamahę i zaraz po kilku telefonach okazało się że diler z sąsiedniego miasta właśnie sprowadził z niemiec dokładnie ten egzemplarz. Dane ( uzyskane od niego) :
- silnik igła
-jeszcze na dotarciu
- przejechane 2,5 tys
-uszkodzony (z prawej strony brak owiewki, trochÄ™ zadrapany i plastiki na wachaczu zniszczone)
-rama nie spawana ( nie to co u innych nieuczciwych sprzedawców !
)
Gość czarował mojego Ojca i za tydzień ma być wszystko wyklepane zrobione lux !
Ale po przeczytaniu dziesiątek wypowiedzi na forach coś mi nie grało...
I do was kieruję moje pytanie czy warto się w to pakować i co ewentualnie może kryć się pod plastikiem ??? ( na oględzinach byłam zaraz po sprowadzeniu) uszkodzeń wewnetrznych wachacza nie zauważyłam. Z góry dzięki za odpowiedzi !
- silnik igła
-jeszcze na dotarciu
- przejechane 2,5 tys
-uszkodzony (z prawej strony brak owiewki, trochÄ™ zadrapany i plastiki na wachaczu zniszczone)
-rama nie spawana ( nie to co u innych nieuczciwych sprzedawców !

Gość czarował mojego Ojca i za tydzień ma być wszystko wyklepane zrobione lux !
Ale po przeczytaniu dziesiątek wypowiedzi na forach coś mi nie grało...
I do was kieruję moje pytanie czy warto się w to pakować i co ewentualnie może kryć się pod plastikiem ??? ( na oględzinach byłam zaraz po sprowadzeniu) uszkodzeń wewnetrznych wachacza nie zauważyłam. Z góry dzięki za odpowiedzi !
Kobieta + motocykl = połączenie idealne ^^
- szysza826
- Świeżak
Ciężka sprawa, nie mamy jak tego ocenić. Gdyby był jakieś zdjęcia to jeszcze coś można podpowiedzieć, a tak to tylko gdybanie.
Jeżeli jest tak tak jak piszesz to chyba wygląd wizualny nie ma aż takiego znaczenia, ważne by serce było w jak najlepszym stanie. Choć kobiety to widzą na odwrót
Jeżeli jest tak tak jak piszesz to chyba wygląd wizualny nie ma aż takiego znaczenia, ważne by serce było w jak najlepszym stanie. Choć kobiety to widzą na odwrót

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości