Motocykl Sprowadzany z Austrii???!!!
• Strona 1 z 1
Motocykl Sprowadzany z Austrii???!!!
Witam.Mam okazję zakupic motocykl z Austii.I tu nasuwa się moje pytanie.Czy taki motocykl nie jest jakoś zajeżdzony czy coś z powodu róznic wysokosc,niskiej temp itp.. (byłem pare razy w austrii i warunki pogodowe dla motocykla nie są za ciekawe)
Czy ktoś posiada używkę sprowadzoną z Austrii?? Jak tak to czy były jakies problemy a jak tak to jakie?
Czy ktoś posiada używkę sprowadzoną z Austrii?? Jak tak to czy były jakies problemy a jak tak to jakie?
- iTzChudy
- Świeżak
Przecież motocykl motocyklowi nierówny... Jeden może być lepiej, drugi gorzej traktowany przez właściciela. Mówienie: w Austrii są cięzkie warunki, moto tam to padła to czysty kretynizm.
Skoro masz możliwość kupna, to masz też możliwość zobaczenia na żywo motocykla - jedź i sam sprawdź, kto i jak go użytkował.

NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
Chwalmy Pana za yt i fora. Przecież tu sami znawcy
. Ktoś mi kiedyś powiedział, że moto z Włoch to padła, bo tam sezon trwa cały rok. Jak na razie na żaden nie narzekałem, a i przebiegi miały niższe niż te, co po polskich drogach jeździły.Na co zwracać uwagę... na całokształt. Po raz drugi napiszę, że motocykl motocyklowi nierówny...

NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości