Skuter Kręci aa nie chce zapalić
• Strona 1 z 1
Skuter Kręci aa nie chce zapalić
witam mam Pewien Problem Ze Skuterem 50cc Ferrio 301 , http://tablica.pl/oferta/ferro-301-tani ... ;r:14;s:87 Tu link.
pojeździłem dwa dni, na drugi Odpalił pochodził ze 3minutki i potem Zgasł na Amen nie chce odpalić ,
Wymieniłem Tlok,Cylinder,świeca Nowa , Iskra jest,paliwo Dochodzi,Kreci z startera bardzo dobrze, Z kopniaka tak samo i nie chce odpalić , Wlewałem Paliwo tam gdzie się świece wkręca strzykawką i dalej nic. ;/ Bardzo bym Prosił o pomoc Dzięki i Pozdrawiam ! : )
pojeździłem dwa dni, na drugi Odpalił pochodził ze 3minutki i potem Zgasł na Amen nie chce odpalić ,
Wymieniłem Tlok,Cylinder,świeca Nowa , Iskra jest,paliwo Dochodzi,Kreci z startera bardzo dobrze, Z kopniaka tak samo i nie chce odpalić , Wlewałem Paliwo tam gdzie się świece wkręca strzykawką i dalej nic. ;/ Bardzo bym Prosił o pomoc Dzięki i Pozdrawiam ! : )

- Ness1994
- Świeżak
sam wymieniałeś tłok ? dobrze założyłeś pierscienie na zamki ? odkręć filtr i przytkaj ręką całkiem gardziel tą od filtra jak będzie lapał to pusć , jesli to nie pomoże to sprawdź czy ta iskra na świecy zapala paliwko .
żyje po to aby jeździć jeżdżę po to aby żyć ...
-
jacekmotor6 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości