Gaźnik w aprilii rally ac 50
• Strona 1 z 1
Gaźnik w aprilii rally ac 50
Jak wyregulować/wyczyścić gaźnik w aprili rally, moja apka pali jak smok, wszędzie szukałem ale nie mogę znaleźć konkretów co do mojego gaźnika. Proszę o pomoc

- mlodyadas
- Świeżak
Odkrecasz gaznij i go czyscisz. Potem przyrecasz i regulujesz przy pomocy srubek. Ale widze ze sie na tym nie znasz wiec oddaj do mechanika. Koszt ok 50 zł
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Jak go odkręcić bo jest trudne dojście. Mój tata jest mechanikiem samoch. teraz ma bardzo dużo pracy, powiedział że jak rozbiorę ten gaźnik to mi wtedy pomoże. Proszę o dokładne instrukcje co i jak, najlepiej opisać na fotografii którą zamieściłem. Z góry dzięki.
- mlodyadas
- Świeżak
Cześć
Mam pytanie do człowieka który ma trochę pojęcia o silnikach i malowaniu kompresorem.
A mianowicie posiadam aprilię rally 50 AC i chce ja pomalowac i wyremontowac.Do wymiany są następujące części:
-wał korbowy
-lożyska na wał
-wydech
-rozrusznik
-ślimak z linką i prędkościomierz
-siedzenie
-pięć owiewek ktorych koszt to ok. 250 zl
kierunek prawy
-lusterka
ChcÄ™ go pomalowac na trzy kolory a mianowicie czarny ok 400ml , czerwony 400ml i srebrny 200ml, bezbarwny 400ml i reszta potrzebna do malowania.
Jeśli byłby ktoś tak mily i zrobił mi wycenę tego remontu (oczywiście wszystko robię sam) to byLbym bardzo wdzięczny.
PS;ProszÄ™ o jakies rady.
Mam pytanie do człowieka który ma trochę pojęcia o silnikach i malowaniu kompresorem.
A mianowicie posiadam aprilię rally 50 AC i chce ja pomalowac i wyremontowac.Do wymiany są następujące części:
-wał korbowy
-lożyska na wał
-wydech
-rozrusznik
-ślimak z linką i prędkościomierz
-siedzenie
-pięć owiewek ktorych koszt to ok. 250 zl
kierunek prawy
-lusterka
ChcÄ™ go pomalowac na trzy kolory a mianowicie czarny ok 400ml , czerwony 400ml i srebrny 200ml, bezbarwny 400ml i reszta potrzebna do malowania.
Jeśli byłby ktoś tak mily i zrobił mi wycenę tego remontu (oczywiście wszystko robię sam) to byLbym bardzo wdzięczny.
PS;ProszÄ™ o jakies rady.

- gracjan1013
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości