Spadek mocy w Honda CRM 125
• Strona 1 z 1
Spadek mocy w Honda CRM 125
Witam wszystkich. Ostatnio mialem drobny lecz groznie wygladajacy wypadek na moim motorku ( Kilka siniakow ) Rodzice troche sie wystraszyli..
Pojechalem z ojcem oddac crossa do mechanika poniewaz ja jestem zielony w mechanice ( co prawda z czasem to sie zmieni ). Po "naprawie" motoru zauwazylem duzy spadek mocy + predkosci Moja honda posiada 38km jest z 93r. wiec dusi z siebie ok 32 KM ale dla mnie to i tak jest juz duzo
Wracajac do spadku mocy zadzwonilem do goscia ktory naprawial mi CRM-ke i powiedzial ze na prosbe mojego ojca podkrecil mi moc silnika przez co teraz jezdzi na ok 15 KM do tego ze 120-130 km wyciaga max 70
. Chcialem sie dowiedziec w jaki sposob moge podkrecic ta moc na taka jaka byla ? Troszke szperalem w internecie na ten temat ale niestety nic nie znalazlem
nie ten dział przesuwam
senekkorzenna

Wracajac do spadku mocy zadzwonilem do goscia ktory naprawial mi CRM-ke i powiedzial ze na prosbe mojego ojca podkrecil mi moc silnika przez co teraz jezdzi na ok 15 KM do tego ze 120-130 km wyciaga max 70

nie ten dział przesuwam
senekkorzenna
- Malutki211
- Świeżak
Moze to glupio zabrzmi bo gimnazjalista juz nie jestem i troche lat mam ale tak widocznie ograniczyli.
Obroty nie wpadaja tak jak wczesniej zdecydowanie troche mniejsze. Ogranicznik nie byl zakladany a dysza jest ta sama. Pare osob wypowiadalo sie zeby pokrecic srubka od obrotow ale czy to cos da ?
Obroty nie wpadaja tak jak wczesniej zdecydowanie troche mniejsze. Ogranicznik nie byl zakladany a dysza jest ta sama. Pare osob wypowiadalo sie zeby pokrecic srubka od obrotow ale czy to cos da ?
- Malutki211
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości