Pierwsza 50 , 125 ? [POMOCY]
• Strona 1 z 1
Pierwsza 50 , 125 ? [POMOCY]
Witam chciałbym sobie cos w najbliższej przyszłośći kupic w sensie Mysle nad enduro lub crossem ale interesuje sie tez stuntem czasami smigam skuterem kumpla na kole ale mieszkam blisko lasu duuuzego lasu i jest duzo dróżek ... myslalem nad Derbi Senda lub beta RR ? Nie mam jeszcze karty motorowerowej . 14 lat 173 wzrostu
nie ten dział przenoszę.
senekkorzenna

nie ten dział przenoszę.
senekkorzenna
- sebol257
- Świeżak
Jak nie masz karty motorowerowej to nie masz prawa poruszać się jakimkolwiek motorowerem, pojazdem spalinowym. Proste prawda? Zrób kartę motorowerową i dopiero zacznij szukać.
Chyba że chcesz full crossa wtedy nie potrzebujesz karty bo przecież pełna crossówka jest bez homologacji i na ulice nie wyjedziesz.
Ale jeśli zrobisz kartę to myśl nad enduro, najlepsze rozwiązanie. I przede wszystkim ile masz zamiar wydać pieniędzy.
Jeśli enduro to celuj w derbi sende, yamahe dt, aprilie rx z czego ja bym szukał detetki.
Chyba że chcesz full crossa wtedy nie potrzebujesz karty bo przecież pełna crossówka jest bez homologacji i na ulice nie wyjedziesz.
Ale jeśli zrobisz kartę to myśl nad enduro, najlepsze rozwiązanie. I przede wszystkim ile masz zamiar wydać pieniędzy.
Jeśli enduro to celuj w derbi sende, yamahe dt, aprilie rx z czego ja bym szukał detetki.
-
Frankk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości