Zobacz wątek - Zamienic lub sprzedać za Aprille rs 125
NAS Analytics TAG

Zamienic lub sprzedać za Aprille rs 125

i inne małe pojemności
_________

Zamienic lub sprzedać za Aprille rs 125

Postprzez Seba3MRXXX » 2/9/2012, 10:02

Siemka to moj pierwszy post , więc prosze o wyrozumialosc . Panowie oraz panie mam dylemat i nieznam sie zbytnio na cenach tych motorkow ale chcialbym dosiaść rs 125 mam 17 lat wiec prawko A1 bede musial zrobic .
Przejdzmy do rzeczy mam 3 motorki
-kingway czoperka zebatka z przodu sie posypala zarejestrowany z salonu przebiegi dopisze pozniej jak sprawdze 2009 r
-aprille rx 50 zepsuta naprawa okolo 200 zl czesci ale niestety bez papierow
- derbi sende r 50 z papierkami 1995 r dziala nie katowana jezdzilem na niej okolo pol roku kupilem do niej nowy tlok, cylinder 50 , wal + korba , i tylko zostalo mi zalozyc czyli na zrobione na tych czesciach 0 km , sposrod tych wszystkich motorków jak na 50 jest silna a nawet bradzo
- (posiadam rowniez drebi fenix z papierami ale bez czegos tam i nie moge zarejestrowac zatarty jesli kogos interesuje ten motorek to tez jestem w stanie wymienic )
Wszystkie motorki ktore wymienilem chcialbym wymienic ewentualnie doplacic za Aprille rs 125 prosze o odp czy wogole jest sens pisac na forum takie cos czy poprostu nikt sie nie wymieni :) Dziekuje za przeczytanie moich wypocin :D

zdj dolÄ…cze pozniej
Seba3MRXXX
Świeżak

Postprzez Apovsky. » 2/9/2012, 10:43

Nie ten temat -,-

Sprzedaj pojedyńczo i kup jakieś padło za 3k.
Apovsky.
Świeżak

Postprzez michau_ek » 3/9/2012, 10:00

raczej nikt sie nie wymieniu porządną rską za 3 padła... możesz to posprzedawac i spróbowac za zarobioną kase kupić rs ;)
michau_ek
Świeżak

Postprzez komarcc » 6/9/2012, 21:07

Nikt na taką wymianę się nie zgodzi, wystaw wszystkie na allegro z dobrym opisem oraz zdjęciami, a napewno coś Ci się uzbiera z tego wszystkiego, wtedy dopłacisz trochę i kupisz jeden, a porządny sprzęt.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê