troche głupi topic ale może coś wiecie :D
• Strona 1 z 1
troche głupi topic ale może coś wiecie :D
No więc kuzyn poprosił mnie abym go nauczy jazdy na jednym. no ok no ale on umi jeździć tylko na motorynce
a to ma mało mocy. więc jak to postawić na kapcia??. ( na simka jeszcze nie dostaje i ma 12 lat), ale widziałem jka jeździ i dosyć mu to szło więc się nie obawiam ze wykurwi bo coś tam wie jak sie zachowac na moto. prosze o rade ;] z góry thx

PoZdRo.
-
Mrwito - Świeżak
hmm ja moge napisac bo wlasnie w wieku 12 lat latałem na motorynce na kole;] no to tak siada na tylnej części siodełka nogi do tyłu nie na stopki. Jedziesz dosc powoli w pewnym momencie gaz do oporu i nie odrazu ale chwileczke po dodaniu gazu szarpiesz kierownice w gore. nogami ciagniesz po ziemi. tak jest najłatwiej i mozna przejechac bardzoooo długo. bym mial jeszce motorynke to bym zrobił fotki co i jak. jak sciagna mi gips to moze na kolegi motorynce zrobie ;] acha przedkosc z jaka jedziesz przed dodaniem gazu musisz sobie samemu ustalic metoda prób i błędów tak samo z momentem szarpniecia kierownicy;]
to tyle odemnie;]
to tyle odemnie;]
Chcesz zarobić trochę kasy ??? Koniecznie wejdź! Sprawdzone! >>KLIKNIJ<< http://cash2007.xt.pl (otwórz link)
-
RazieL - Świeżak
zawsze możesz na nas liczyć, niech szmoc bedzie z Tobą
(ps. a wujek kumpla mojego stryja ciotecznego podobno jeździ na motorynce na tylnym kole z nogami na kierownicy, ale on ma unikatowe zębatki mocy
)

(ps. a wujek kumpla mojego stryja ciotecznego podobno jeździ na motorynce na tylnym kole z nogami na kierownicy, ale on ma unikatowe zębatki mocy

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości