Problem z Tzr
• Strona 1 z 1
Problem z Tzr
Witam. Mam problem z Tzr po prostu od jakiegoś czasu zaczęła mi jeść dużo paliwa a jak ją nawet kiedyś zostawiłem na odkręconym kraniku to paliwo paliwo wyleciało. Tylko że to jest dziwne bo nigdzie nie ma śladów kapania ani nic, siedziałem kiedyś przy niej z godzinę i nic nie kapało. Myślę że muszę wyregulować gaźnik nie? Nie wiem co robić, a coś trzeba. Wziąłem ją wczoraj od mechanika więc jest na dotarciu.
- oskar9975
- Świeżak
Nie. Chodzi o to że je dużo wachy!!!
wczoraj przyjechałem, i od razu zakręciłem kranik. Jak dzisiaj odpalałem to już w gaźniku paliwa nie było, tak jak by wylatywało po prostu no bo nie ma innego wyjścia. Przecież nie spala jak jest silnik zgaszony
Edytuj posty!
komarcc
wczoraj przyjechałem, i od razu zakręciłem kranik. Jak dzisiaj odpalałem to już w gaźniku paliwa nie było, tak jak by wylatywało po prostu no bo nie ma innego wyjścia. Przecież nie spala jak jest silnik zgaszony
Edytuj posty!
komarcc
- oskar9975
- Świeżak
Wgl. teraz jakos jak jechałem przez miasto zgasła mi ale odpaliła w drodze do domu bardzo mulił nie chciał iść, musiał byc na ssaniu żeby jechac te 20km/h próbowałem regulować gaźnik od 1 obrotu do 3,5 ale no nic tak samo chodzi, dałem mu 2,5 i wstawiłem do garażu. Co to?
Myślicie żeby dać z powrotem do mechanika ? ;/
Myślicie żeby dać z powrotem do mechanika ? ;/
- oskar9975
- Świeżak
a gdzie jest ten kranik? ponizej siedzenia widze tylko zbiorniczek do sprawdzania poziomu plynu hamulcowego z napisem "min" "max", czy tu chodzi o przelacznik ssania? aha chyba juz wiem tu chodzi o przelacznik rezerwy, zeby przelaczac go na off ?
-
danielvlv - Świeżak
C:\Users\Oskar\Desktop\2214331944.jpg
Jak nakierujesz do góry będziesz miał odkręcony kranik, jak w lewo zakręcony, a jak na dół to na rezerwie. Czyli np . jedziesz przez miasto brakuje ci paliwa z góry (on) przekręcasz na dół(res) to masz na rezerwie na której przejedziesz chyba tam z 3 km
Skopiuj ten link na samej górze i wklej w przeglądarke. a jak ci nie wyskoczy nic to napisz do mnie na gg pogadamy
Nie zastosowałeś się do moich rad.
Otrzymujesz ostrzeżenie.
komarcc
Jak nakierujesz do góry będziesz miał odkręcony kranik, jak w lewo zakręcony, a jak na dół to na rezerwie. Czyli np . jedziesz przez miasto brakuje ci paliwa z góry (on) przekręcasz na dół(res) to masz na rezerwie na której przejedziesz chyba tam z 3 km

Skopiuj ten link na samej górze i wklej w przeglądarke. a jak ci nie wyskoczy nic to napisz do mnie na gg pogadamy
Nie zastosowałeś się do moich rad.
Otrzymujesz ostrzeżenie.
komarcc
- oskar9975
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości