Jakie supermoto?
			 • Strona 1 z 1

Jakie supermoto?
Cześć.
Na forum jestem nowy, więc myślę, że pytanie na miejscu.
Mam zamiar kupić supermoto o małej pojemności.
50/80/125, byle zarejestrowane jako motorower, bo jak narazie prawka nie mam.
To ma być mój pierwszy motocykl, tak więc chcę trochę się rozjeździć zanim zaczne myśleć o prawku.
Interesuje mnie kupno nie zbyt starej maszynki.
Na chwilę obecną mam dwa typy (ogłoszenia), które mnie zainteresowały.
Jestem oczywiście otwarty na propozycje.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2154555610
http://allegro.pl/show_item.php?item=2163871883
Gdyby były gdzieś bliżej, pojechałbym z kimś znajomym obejżeć, posłuchać, przejechać się.
Jestem z Gdyni, a jak widać Yamaha stoi w Świdnicy, a Gilera w Ostrowie Mazowieckiej.
Może znajdzie się ktoś pomocny z okolic, kto podjąłby się oględzin? Bo wiadomo, jechać 500 km żeby zobaczyć że moto nie jest w porządku i się go nie chce nie jest opcją dobrą ani przyjemną.
Za wszelką pomoc i radę będę wdzięczny.

Na forum jestem nowy, więc myślę, że pytanie na miejscu.
Mam zamiar kupić supermoto o małej pojemności.
50/80/125, byle zarejestrowane jako motorower, bo jak narazie prawka nie mam.
To ma być mój pierwszy motocykl, tak więc chcę trochę się rozjeździć zanim zaczne myśleć o prawku.
Interesuje mnie kupno nie zbyt starej maszynki.
Na chwilę obecną mam dwa typy (ogłoszenia), które mnie zainteresowały.
Jestem oczywiście otwarty na propozycje.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2154555610
http://allegro.pl/show_item.php?item=2163871883
Gdyby były gdzieś bliżej, pojechałbym z kimś znajomym obejżeć, posłuchać, przejechać się.
Jestem z Gdyni, a jak widać Yamaha stoi w Świdnicy, a Gilera w Ostrowie Mazowieckiej.
Może znajdzie się ktoś pomocny z okolic, kto podjąłby się oględzin? Bo wiadomo, jechać 500 km żeby zobaczyć że moto nie jest w porządku i się go nie chce nie jest opcją dobrą ani przyjemną.
Za wszelką pomoc i radę będę wdzięczny.

- FDe
- Świeżak
nie masz prawo jazdy - więc nie mozesz jeździc 80tką ani 125tka. szukaj wyłącznie sprzętu do 50 ccm. podałeś 2 niezłe modele - warte uwagi. kwestia tylko czy to nie trupy - niestety najlepiej sie sprawdza sprzet na żywo. poszukał tematu pomocna dłoń - tam ludzie oferują swoją pomoc w oględzinaach
				KTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
- 

henio12323
- Moderator
Wiem, że tyko 50ccm mi sie należy z powodu braku prawka. Aczkolwiek jeśli trafiłaby sie jakaś 80tka zarejestrowana jako motorower, to bym jakoś to przełknął.  
Właśnie o to się najbardziej martwię, bo zdjęcia i sam wygląd to nie wszystko niestety.
Chętnie poprosiłbym kogoś, o takie oględziny za mnie, bo po pierwsze mam daleko, po drugie potrzebny mi ktoś bardziej w tej materii kompetentny.
Gdzie znajdę ten temat? Nie znam jeszcze forum i mała podpowiedź mi się przyda..

Właśnie o to się najbardziej martwię, bo zdjęcia i sam wygląd to nie wszystko niestety.
Chętnie poprosiłbym kogoś, o takie oględziny za mnie, bo po pierwsze mam daleko, po drugie potrzebny mi ktoś bardziej w tej materii kompetentny.
Gdzie znajdę ten temat? Nie znam jeszcze forum i mała podpowiedź mi się przyda..
- FDe
- Świeżak
to byś smigał nielegalnie, a tak nie mozna, i forum tego nie popiera  wiec nie pisz tutaj tak bo poleci warn.
 wiec nie pisz tutaj tak bo poleci warn. 
tutaj podrzucam linka viewtopic.php?t=39463
tutaj podrzucam linka viewtopic.php?t=39463
KTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
- 

henio12323
- Moderator
Ok, dzięki za linka.
Zapytałem kilka osób z listy, które mają stosunkowo blisko do Ostrowy. Możde ktoś pomoże.
Z okolic Świdnicy nikogo na tej liście nie widziałem niestety, ale zostawiłem post z otwartym pytaniem, więc może ktoś z poza się odezwie.

Zapytałem kilka osób z listy, które mają stosunkowo blisko do Ostrowy. Możde ktoś pomoże.
Z okolic Świdnicy nikogo na tej liście nie widziałem niestety, ale zostawiłem post z otwartym pytaniem, więc może ktoś z poza się odezwie.
- FDe
- Świeżak
henio12323 warna dostanie za to ze kupi 80 ccm jak nie ma a1 ?  

a czy w regulaminie forum jest zapisane że osoby które chcą kupic 80ccm a nie maja a1 są karani ? Prosze Cie... sądze że jest tu sto innych osob co lataja lirami bez A 
Z supermoto polecam KTM albo Huske sm

a czy w regulaminie forum jest zapisane że osoby które chcą kupic 80ccm a nie maja a1 są karani ? Prosze Cie... sądze że jest tu sto innych osob co lataja lirami bez A

Z supermoto polecam KTM albo Huske sm
- Jvezii
- Świeżak
tak
ale kat nie ma 50 i huska za bardzo tez 
a co do tych 80 na a1 to ludzie sa warnowani za namawianie do tego - wiec nie polecam, ale wiekszosc i tak smiga na 70/80 xD
co do 1 postu to cos jest nie tak z ta gilera bo to nie DNA

ale kat nie ma 50 i huska za bardzo tez

a co do tych 80 na a1 to ludzie sa warnowani za namawianie do tego - wiec nie polecam, ale wiekszosc i tak smiga na 70/80 xD
co do 1 postu to cos jest nie tak z ta gilera bo to nie DNA
- tomera
- Stały bywalec
za to że kupi nie dostanie - moze sobie i kupic 600/50, forum nie toleruje pisania o przekrętach itp - co jest zawarte w regulaminie. pisanie że sobie kupi 80 i zarejestruje na 50 jest niezgodne z regulaminem  

nie ma supermoto o pojemnosci 50 ccm od KTMa niestety. huska to samo, dopiero setki. a skoro kolega nie ma prawka niech lepiej sie nie pcha w za duze moto niech zacznie od mocnej 50tki
 niech zacznie od mocnej 50tki 

nie ma supermoto o pojemnosci 50 ccm od KTMa niestety. huska to samo, dopiero setki. a skoro kolega nie ma prawka niech lepiej sie nie pcha w za duze moto
KTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
- 

henio12323
- Moderator
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości