Motorower do 4000zł
• Strona 1 z 1
Motorower do 4000zł
Witam mam odłożone 4000zł i zamierzam sobie kupić motorower (interesują mnie jedynie nowe) mam 1.85m także chciałbym aby był dla wygodny. Podoba mi się Zipp Neken/GB Street/Barton Fighter/Romet Zetka a także Zipp Pro, który z nich polecacie lub podajcie swoją propozycje.
PS. Nie interesują mnie komentarze typu lepiej kup używanego, anie chińskie gówno.
PS. Nie interesują mnie komentarze typu lepiej kup używanego, anie chińskie gówno.
- Samsung
- Świeżak
To wszystko jest to samo tylko z innymi plastikami wybierz sobie który Ci się najbardziej podoba i go sobie kup. Gwarancja jest wszędzie na 2 lata. Jedynie to sprawdź sobie która z wymienionych producentów ma najbliżej ciebie jakiś serwis. Co do wysokości to jesteś wysoki a te motorki do najwyższych nie należą wiec z wygoda może być różnie, z wyższych motorowerów to Romet CRS.
- shake27
- Świeżak
shake27 napisał(a): Jedynie to sprawdź sobie która z wymienionych producentów ma najbliżej ciebie jakiś serwis.
Hehe to Ci wyszło

- Slusar91
- Świeżak
Slusar91 napisał(a):shake27 napisał(a): Jedynie to sprawdź sobie która z wymienionych producentów ma najbliżej ciebie jakiś serwis.
Hehe to Ci wyszłooczywiście to tak na wszelki wypadek bo przecież chińszczyzna się nie psuje
Pod żadnym pozorem jakość 100%

- shake27
- Świeżak
Siema. Mam na sprzedanie GB Street'a jak coś to wysłałem ci prywatną wiadomość. Co do twojego wzrostu, sam mam 172 i podniesiony tył w gb i wydaje mi się, że kolana podczas trzymania ich na podnóżkach będziesz miał w sam raz. Zresztą sam musiałbyś się przymierzyć. I od razu napiszę, że jak będziesz dbał to ci się nic nie będzie psuło.
- czestersss
- Świeżak
Ciężko żeby 4T nie było słabsze od 2T. I nie zaczynaj znowu odkopywać faktów na temat silników i robić offtop bo to temat zamknięty wszyscy znają plusy i minusy. Miałeś kiedyś w ogóle jakiegoś niemarkowego jednośladowca?
4T jeździsz od dolnych obrotów a nie piłujesz na czerwonym polu w dodatku bez dodatkowego chłodzenia poza powietrzem.
Do tematu:
Zipp Neken/GB Street/Barton Fighter wszystkie taki sam silnik poziomy. Przymierzałem się do Barton'a według mnie za wąski, nie czuć, że bak jest pomiędzy nogami, wybrałem gb bo wg mnie jest masywniejszy. Zippa nie widzałem na oczy.
Rometa zetke odradzam ze względu na silnik poziomy czy jak to kto nazwie. Gdyby znudziła ci się 50ccm nie będziesz miał sposobności na powiększenie poj o zmianę cylindra.
4T jeździsz od dolnych obrotów a nie piłujesz na czerwonym polu w dodatku bez dodatkowego chłodzenia poza powietrzem.
Do tematu:
Zipp Neken/GB Street/Barton Fighter wszystkie taki sam silnik poziomy. Przymierzałem się do Barton'a według mnie za wąski, nie czuć, że bak jest pomiędzy nogami, wybrałem gb bo wg mnie jest masywniejszy. Zippa nie widzałem na oczy.
Rometa zetke odradzam ze względu na silnik poziomy czy jak to kto nazwie. Gdyby znudziła ci się 50ccm nie będziesz miał sposobności na powiększenie poj o zmianę cylindra.
- czestersss
- Świeżak
czestersss napisał(a):
Miałeś kiedyś w ogóle jakiegoś niemarkowego jednośladowca?
Osobiście miałem starego rometa

Co do temtu polecam rometa zetke kolega ma 4000km z małymi usterkami ale jeździ. Wspomniałem rometa crs silnik możesz sobie wybrać 2T (ten mocniejszy) lub 4T podejrzewam że z awaryjnością tak jak w zetce a masz podniesione zawieszenie więc można pojeździć po szutrze.
- shake27
- Świeżak
mam zippa nekena od roku i nie dam slowa złego powiedzieć o tym motorowerze!Mało pali,bezawaryjny -jak dotąd 2600km.Mały nie jestem mam 185cm wzrostu i 130kg wagi i motorek doskonale daje sobie rade!
- maximus1972
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości