TZR 50 mały tuning.
• Strona 1 z 1
TZR 50 mały tuning.
Witam, jestem posiadaczem tzr'ki 50 (piątej z kolei) i ona jest w pełni oryginalna. Owszem ma zdjęte wszelkie blokady. Chciał bym ją troszkę podrasować mechanicznie i wizualnie. I chciał bym się dowiedzieć jaki wy macie na to pomysły. Jak na razie przy starcie bardzo ale to bardzo ciężko jest unieść przednie koło może by tak zmienić zębatki żeby miała lepsze przełożenie? Co do stylistyki wizualnej to nie wiem co można w niej zmienić, oprócz dodania neonów. Więc czekam na wasze propozycje 

- Ravo
- Świeżak
JAk zmienisz zębatki to lepsze przyspieszenie ale mniejszy v-max albo na odwrót możesz wstawić cylek 80 ale + do cylka wal i sprzęgło nowe i wydech by trzeba zmienić = 2000zł około by cie to wyszlo więc nie wiem czy się oplaca.
- Fantas3k
- Bywalec
naklejki mocy, komin glosniejszy, amortyzator skrętu, lakier zmieniający kolor w zależności od warunków atmosferycznych, neony, stoboskopy, wentylki świecące... Pomysłow od groma, allegro.pl i jedziesz.
Agro tuning i gimnazjalistki Twoje.
Agro tuning i gimnazjalistki Twoje.
-
grunder - Mieszkaniec forum
-
phoenix10102 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości