Aprilia Rx Racing
• Strona 1 z 1
Aprilia Rx Racing
Siemka , Chciał Bym Zastosować Jakiś Tuning W Swoim Crossie Chodzi O Prędkość
Nie Zabardzo Mogę Wymienić Cylinder , Może Jakiś Wydech Itp : ? , I Sciągnięcie Blokad Mogę Sam Sciągnąć , Gdzie Się One Znajdują , ROK MOTORKU 2006 AM6 , ORAZ MAM PROBLEM Z LICZNIKIEM NIE POKAZUJE MI ILE JADE NORMALNIE POKAZUJE GODZINE ITD ALE JAK PISZE SPD.0.0 KM/H I NIE RUSZY SIE LICZNIK ELEKTRYCZNY PROSZE O POMOC 

;** Me Aprillia : **
- PrOOsto
- Świeżak
po 1 nie pisz trawkÄ… tylko pisz normalnie bo sie to ciezko czyta!
po 2 wydech na pewno da sporo. tylko czy jest sens pchania sie w koszta ? jak w innym temacie piszesz że kupujesz crossówke ? co do licznika - cos jest uszkodzone i nie pytaj nas bo jasnowidzem nikt tu nie jest
moze czujnik, moze sam licznik 
po 2 wydech na pewno da sporo. tylko czy jest sens pchania sie w koszta ? jak w innym temacie piszesz że kupujesz crossówke ? co do licznika - cos jest uszkodzone i nie pytaj nas bo jasnowidzem nikt tu nie jest

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ziomek, nie obrażaj się i nie irytuj, jak ktoś mądrzejszy od Ciebie zwraca Ci uwagę kiedy robisz coś źle. Są na tym forum zasady (jak na większości) i albo się do nich stosujesz, albo papa.
Co do Twojego pytania - wydech na pewno pomoże, ale zastanów się, czy opłaca Ci się do motocykla wartego ~5000zł kupować wydech. Zwłaszcza że aż tak dużo szybciej to nie polecisz.
Co do Twojego pytania - wydech na pewno pomoże, ale zastanów się, czy opłaca Ci się do motocykla wartego ~5000zł kupować wydech. Zwłaszcza że aż tak dużo szybciej to nie polecisz.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
oprócz cylka możesz taki skromny setup zkminić:
wydech leoVince V6(jak będziesz zmieniał cylek to też podpasuje)
gaźnik 17,5 bądź 19 najlepiej dellorto(jak wyżej)
filtr stożkowy gąbkowy
ja mam takie cuś u siebie i śmiga lajtowo
wydech leoVince V6(jak będziesz zmieniał cylek to też podpasuje)
gaźnik 17,5 bądź 19 najlepiej dellorto(jak wyżej)
filtr stożkowy gąbkowy
ja mam takie cuś u siebie i śmiga lajtowo

-
sqbany - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości