Zakup jakiegoś pierwszego ściga (motoroweru)
• Strona 1 z 1
Zakup jakiegoś pierwszego ściga (motoroweru)
Cześć. Na co dzień poruszam się od 2 lat Simsonem. Przestał on zaspokajać moje potrzeby. Gustuję w sportowych jednośladach. Raczej nie interesują mnie enduro typu DT 80/50. Co byście mi radzili? Chciałbym aby osiągało prędkości rzędu 100km/h bez przemęczania silnika. Mam w okolicy do kupienia to:http://moto.allegro.pl/motorower-motocykl-yamaha-tzr-50-70-i1853502336.html co o tym myślicie? Jest parę pierdół do zrobienia jak w opisie na aukcji. Czytałem że po wstawieniu większego gaźnika i sportowego modułu plus polini airbox (nie wiem jak to się pisze) osiągają one prędkość ok 140km/h. Nie znam sie na tych nowych technologiach. Może doradzicie coś innego?
- Bartonio96
- Świeżak
Re: Zakup jakiegoś pierwszego ściga (motoroweru)
Bartonio96 napisał(a):Cześć. Na co dzień poruszam się od 2 lat Simsonem. Przestał on zaspokajać moje potrzeby.
Tutaj pojechałeś po bandzie

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Próbuję znaleźć jakąś inicjatywę dla 125/50. Żeby nie jeździć wiecznie w strachu i żeby było w miarę legalnie bo 45km/h to jest po prostu śmieszne. Może 20% motorowerów tyle ma maxa.
- Bartonio96
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości