co kupić ?
• Strona 1 z 1
co kupić ?
Sieemka ! Mam 13 lat i chciałbym kupić swoją pierwsza maszyne cena to tak do 4500 k . I myślalem o skuterze ale ... mieszkam na przeciwko lasu i powoli sie rozmyślal myślalem o crossie ale pewnie do tej ceny nie znajdzie sie nic ciekawego ? PS Nie umiem zmieniac biegow i wgl jestem zielony w tych sprawach dał bym sobie rade prosze o odpowiedz !
- sebol257
- Świeżak
a moze cos mniej wyczynowego tylko enduro ? poszukaj jakiejs yamaszki DT 50, derbi sendy 50 itp do 4500 kupisz juz w miare nowy nie dobity sprzęcik ( ludzie kupują takie po 2000 zł i ganiają :d ) do lasu posmigac w sam raz na początek. sam zaczynałem od starej DTtki i latałem wszędzie
piaskownie, tor MX, lasy itp. biegów nauczyc sie zmieniac
to nie jest trudne, ale na pewno dobrze jest uczyc sie pod okiem kogos, bo łatwo sobie uszkodzic moto, no i ktos zawsze doradzi jak robic żeby nie szkodzic skrzyni biegów, sprzęgłu itp

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Jak nie teraz to kiedy nauczysz się zmieniać biegi? czym wcześniej tym lepiej. crossy jakie proponuje to Yamaha dt 50, aprilia rx 50 , peugeot xps , Derbi sende , beta rr , rieju rr. To są 50ccm 2T które polecam. Nie polecam Chińczyków!!!
- shake27
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości