Pomoc w zakupie
			 • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Pomoc w zakupie
Witam.Potrzebna mi pomoc w sprawie kupna skutera.
Mam do kupienia Baccari zondar 50 , stan bdb, v-max 65km/h
przebieg 6944. Cena to 1000 zł.
Czy warto go kupić i ile nim polatam?
ProszÄ™ o pomoc.

Mam do kupienia Baccari zondar 50 , stan bdb, v-max 65km/h
przebieg 6944. Cena to 1000 zł.
Czy warto go kupić i ile nim polatam?
ProszÄ™ o pomoc.
- adrian19970207
- Świeżak
Jak chcesz ale w tej cenie to ja bym ci polecił simsona, ale może być ciężko też znaleźć:D . Odradzam, chyba że chcesz sobie pojeździć troche i odstawić skutera, bo z naprawami się nie wyrobisz. Jak chiński to tylko nowy i tylko Zipp albo Kingway i jak ma być takie coś to lepiej nie kupować nic bo tylko problemy będziesz miał.

- Mateusz19960
- Świeżak
Mam do sprzedania simsona sr50 jesli cie interesuje cena to okolo 1400zl do malej negocjacji. Sprzedaje go gdyz chce sie przesiasc na cos wiekszego link do tematu viewtopic.php?p=699385#699385. Cena tak mala ze wzgledu na wyglad musisz go troche pomyc najlepiej polakierowac w niektorych miejscach rdza ale pali i jezdzi jak cacy. Nie ma zadnych problemow technicznych jedyny mankament to wyglad. Jesli jestes zainteresowany pisz pw albo w temacie

- Cagra
- Świeżak
pff
ja wolał bym chinskie badziew od np mojego suzuki smx
bo czesci nie sa najtansze i malo dostepne a wszystkie chinczyki silnikowo sie wiele nie róznia a jak nawet silnik padnie to za cene tloka wossnera i troche masz caly silnik do chinczyka

ja wolał bym chinskie badziew od np mojego suzuki smx
bo czesci nie sa najtansze i malo dostepne a wszystkie chinczyki silnikowo sie wiele nie róznia a jak nawet silnik padnie to za cene tloka wossnera i troche masz caly silnik do chinczyka
- tomera
- Stały bywalec
- adrian19970207
- Świeżak
- adrian19970207
- Świeżak
Ja mam na sprzedarz keewaya hurricane 6500km przejechane 2008 rok sa slady uzytkowania drobne ryski ale mialem waski garaz i dlatego chce go sprzedac pod koniec roku silnik igielka dla mnie jeden z lepszych chinioli kumpel ma zippa katastrofa pekl mu plastik i silnik sie psuje drugi baccari to samo ja za mojego chce 1400zł moge coś sposcisc jak by co napisz ale to niestety pod koniec roczku  moze nieco wczesniej.
 moze nieco wczesniej.

moze nieco wczesniej.
 moze nieco wczesniej.- Fantas3k
- Bywalec
Fantas3k napisał(a):Aha ze mna jedzie 60km/h bo waze 70kg i ma wszystkie blokady po sciagnieciu smiga ponac ponad 80 .
Przestań pisać takie bzudry. Jakim cudem ma wszystkie blokady skoro motorower może jechać max 45? i tak też nowe motorowery są sprzedawane z ograniczeniem do 45 czy to na module czy inny badziew wsadzony.
Sądzę że 60 to jest max a nie blokady...
- 

Boshi
- VIP Åšcigacz.pl
Czlowieku wiesz co ci powiem mam ten motor wiec wiem nic nie sciagalem na poczatku cisnol 50 a po 1 tysiacy moze nawet wczesniej zaczol coraz szybciej jechac i teraz mi takich glupot nie opowiadaj tak pisze bo by byly rejstrowane na prawo jazdy jakims cudem apki i pegi jada prawie 100 a sa na fabryce jak sie nie znasz to nie pisz...

- Fantas3k
- Bywalec
raczej sam z siebie skuter nagle szybciej nie mógł jechać. a może od razu przy zakupie były ściągnięte jakieś blokady? żadne apki, yamahy i inne markowe nie jadą 100 km/h fabrycznie. wszystko zblokowane do 45 km/h a nawet jak zdejmiesz blokady to stówki nie poleci.

- 

Naszim
- Świeżak
Fantas3k napisał(a):Aha ze mna jedzie 60km/h bo waze 70kg i ma wszystkie blokady po sciagnieciu smiga ponac ponad 80 .
Tak jak wszyscy potwierdzam, że blokad już nie masz od początku, bądź ktoś je ściągnął. W jedną osobę leci 60km/h, a w dwie 50 albo i gorzej, i nie wciskaj kitu, że poleci 80, bo tak naprawdę to i te 60km/h też nie jest prawdą, bo liczniki przekłamują, krótko pisząc masz 2-sówa, którego większość 4t wyprzedzi i chcesz za niego 1400zł, choć na giełdzie w gliwicach często właśnie stoją te hurricany po ok.500zł, ostatnio był za 200zł, z tym że zatarty.
- 

komarcc
- VIP Åšcigacz.pl
są takie przypadki że od nowości nie ma skuter blokad i ty pewnie tak masz. Ja mam Incę Street 50 i nowa leciała 45 km/h a jak zdjąłem blokady 70 licznikowe idzie i jest to też 2t. Masz zdjęte blokady na 99% 
Jak chcesz udowodnić że masz blokady to zdejmij pokrywę przekładni i dostań się do paska. tam powinna być tuleja wariatora, jeśli nie masz jej znaczy zdjęta blokada. ja tylko ją zdjąłem i dało to taką różnicę. Chyba że ty miałeś coś innego odblokowane ale sprawdź to.

Jak chcesz udowodnić że masz blokady to zdejmij pokrywę przekładni i dostań się do paska. tam powinna być tuleja wariatora, jeśli nie masz jej znaczy zdjęta blokada. ja tylko ją zdjąłem i dało to taką różnicę. Chyba że ty miałeś coś innego odblokowane ale sprawdź to.
- 

Naszim
- Świeżak
Fantas3k napisał(a):Czlowieku wiesz co ci powiem mam ten motor wiec wiem nic nie sciagalem na poczatku cisnol 50 a po 1 tysiacy moze nawet wczesniej zaczol coraz szybciej jechac i teraz mi takich glupot nie opowiadaj tak pisze bo by byly rejstrowane na prawo jazdy jakims cudem apki i pegi jada prawie 100 a sa na fabryce jak sie nie znasz to nie pisz...
a moze co raz bardziej ci licznik przeklmuje
- tomera
- Stały bywalec
Licznik mi nie szwankuje jechałem równo z kumplem jego wyciska 55 a drugi 50 jechalismy równo dodalem gazu na full i im powoli odchodzilem więc na pewno licznik mi nie szwankuje bo cisne to 60 spokojnie rekord to na prostej 63 a z gorki 70.

- Fantas3k
- Bywalec
			 • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

długo tym nie pojeździsz a jeszcze używane  to całkowity bad-ziew
 długo tym nie pojeździsz a jeszcze używane  to całkowity bad-ziew