Małe pytanko do znawców
• Strona 1 z 1
Małe pytanko do znawców
Koledzy mam takie pytania:
-Kupuje runnera 50 z 2000 roku i ma spory przebieg wiec trzeba zrobić remąt ile taki remąt może kosztować
-jak podczas remątu wymienie złużyte części na tuningowe to ile to wyjdzie drożej niż zwykły remąt chodzi mi o przerobienie na 80ccm
-gdzie można dostać części
-co trzeba wymieniać podczas remątu
za wszystkie odpowiedzi dz
-Kupuje runnera 50 z 2000 roku i ma spory przebieg wiec trzeba zrobić remąt ile taki remąt może kosztować
-jak podczas remątu wymienie złużyte części na tuningowe to ile to wyjdzie drożej niż zwykły remąt chodzi mi o przerobienie na 80ccm
podpisu nie będzie bo nie mam długopisu
- macieksib
- Świeżak
O nie, gdzie tu są jakieś zasady ortografii? Człowieku...
Oczywiste jest, że części tuningowe są droższe od seryjnych dużo, ale nie wszystkie aż tak dużo.
Po drugie gdy nie zmieniasz pojemnosci to tylko szlif + pierscionki z tłokiem standardowo.
Przy tuningu na 80cm musisz doliczyć do kosztów wzmocniony wał i łożyska i większy cylinder, a także troche droższy tłok z pierscieniami. A jak nie zmienisz wydechu dedykowanego na 80cm to nie bedzie takiej mocy jaka być powinna...
Pozdro

Oczywiste jest, że części tuningowe są droższe od seryjnych dużo, ale nie wszystkie aż tak dużo.
Po drugie gdy nie zmieniasz pojemnosci to tylko szlif + pierscionki z tłokiem standardowo.
Przy tuningu na 80cm musisz doliczyć do kosztów wzmocniony wał i łożyska i większy cylinder, a także troche droższy tłok z pierscieniami. A jak nie zmienisz wydechu dedykowanego na 80cm to nie bedzie takiej mocy jaka być powinna...
Pozdro
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Re: Małe pytanko do znawców
macieksib napisał(a):Koledzy mam takie pytania:
http://sklep.mieloch.pl/
zobacz sobie ceny
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości