Honda ns-1 Dziwne Spadanie obrotów !?
• Strona 1 z 1
Honda ns-1 Dziwne Spadanie obrotów !?
Witam !. Mam problem z moją Hondą i szukam rozwiązania. Myślę, że uzyskam odpowiedź. A więc Problem polega na tym : Hondra odpala, na ssaniu, normalnie też, po pewnym czasie około 2 przejechanych KM. Hondzie strasznie spadają obroty do minimalnych ok 2-3 tyś. Po dodaniu gazu gaśnie !. Zauważyłem też jeśli postoi np 2-3 minuty odpala i dalej można jechać około 1 KM. Temperatura na zegarach nie skacze do góry... wszystkie płyny są po uzupełniane. Jakieś Sugestie ?! Jestem młodym zapaleńcem więc proszę o wyrozumiałość ^^ Dzięki.
Honda Ns-1
- Grzeloo
- Świeżak
nie do konca rozumiem o co chodzi. jak to mozesz jechac ookoło 1 konia mechanicznego ? cos tu nie czaje...
po 1 wyczysc gaźnik, po 2 ustaw go na rozgrzanym silniku. po 3 sprawdź czy masz sprawny układ chłodzenia bo wnioskuje że cos sie przegrzewa tak ?
po 1 wyczysc gaźnik, po 2 ustaw go na rozgrzanym silniku. po 3 sprawdź czy masz sprawny układ chłodzenia bo wnioskuje że cos sie przegrzewa tak ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości