Wycencie Kingwaya Koyota
• Strona 1 z 1
Wycencie Kingwaya Koyota
Witam. Chciałbym sporzedac swój skuter (lub zamienić) chce sie przesiąść na cos innego jeszcze nie wiem na co. Rozmyślałbym każda propozycje. Ten skuter bardzo dobrze mi służył. Wymieniłem w nim dużo czesci i wpakowałem troche kasy. Mam do niego drug kompletny silnik. Jak myślicie za jaka cene mógłbym go sprzedac wraz z czescmi ? Moze macie jakies propozycje to piszcie. z góry dzieki.
- OlchuxD
- Świeżak
daj jakieś foto. równie dobrze skuter moze nie miec plastików i raczej dobrej ceny nie weźmiesz
kota w worku nie sprzedasz. daj foto napisz co było robione i mozna myslec o cenie

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
No to tak:
-Cylinder 80ccm
-nowy wał
-Nowy iskrownik
-pasek powelink (chyba tak to sie pisze)
-nowy odblokowany gaźnik
-odblokowany moduł
-sprężynki sprzęgła oraz sprężyna centralna
-rolki wariatora
-nówka opona tył
-filtr stożkowy
-malowane plastiki prze zemnie (jeszcze w trakcie)
-niebieski neon
i to by było chyba na tyle
-Cylinder 80ccm
-nowy wał
-Nowy iskrownik
-pasek powelink (chyba tak to sie pisze)
-nowy odblokowany gaźnik
-odblokowany moduł
-sprężynki sprzęgła oraz sprężyna centralna
-rolki wariatora
-nówka opona tył
-filtr stożkowy
-malowane plastiki prze zemnie (jeszcze w trakcie)
-niebieski neon
i to by było chyba na tyle
- Załączniki
-
- DSC00067 - Kopia.JPG (115.75 KiB) PrzeglÄ…dane 1372 razy
- OlchuxD
- Świeżak
Wartość koyota to poniżej 1000zł, jest bardzo sczochrany i każdy kto będzie chciał kupić skuter, chciałby aby to jakoś wyglądało, a nie żeby wszystkie owiewki malować lub wymieniać na nowe, bo są to zbyt duże koszta, krótko mówiąc bardzo dużo grzebania przy tym by było. Tuning też niezbyt udany poza paskiem napędowym powerlink od gatesa, który jest bardzo wytrzymały. Także ciężko będzie to sprzedać za 1000zł, są dziesiątki lepszych ofert na allegro w tym przedziale cenowym.
Po co Ci aprilia, która jest rozwalona, nie jeździ i nie można jej zarejestrować, czyli nie można jeździć po drogach publicznych? Nie wiadomo nawet czy po naprawie tego co napisałeś, silnik odpali, a nawet jak odpali to czy się nie okaże, że to jakaś mina.
Po co Ci aprilia, która jest rozwalona, nie jeździ i nie można jej zarejestrować, czyli nie można jeździć po drogach publicznych? Nie wiadomo nawet czy po naprawie tego co napisałeś, silnik odpali, a nawet jak odpali to czy się nie okaże, że to jakaś mina.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
daje 50zł. max.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości