Nie podaje paliwa.
• Strona 1 z 1
Nie podaje paliwa.
witam, mam problem ze swoim motorem. Jestem posiadaczem crossa 50 2t. Gdy motor jest zimny ciągnie świetnie v-max 100km. Po przejechaniu 2-3km motor sie zagrzewa i przestaje podawać dawkę paliwa. Motor nie staje całkiem normalnie się jeździ tylko że nie podaje paliwa tylko co gdy jest zimny. Czym to może być spowodowane ? Dodam gdyż mam pusty bak (100-200ml) motor ciągnie świetnie nawet gdy gorący.
- marlej7
- Świeżak
a skad wiesz że nie podaje akurat wtedy paliwa ? przecież ciagle jedziesz ? xd moze to jest kwestia czegos innego ? ja bym wymienił świece na odpowiednia, wyczyscił gaźnik. 2 sprawa zobacz czy moto tak samo zachowuje sie jak bys miał ze 2 litry paliwa i odkręcony korek wlewu. byc moze odpowietrzniki w korku ci sie zapchały i robi sie podcisnienie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
świeca była wymieniana 2 miesiące temu na NGK, więc nic z nią nie powinno być tak, okej zobaczę jak się będzie zachowywał przy otwartym wlocie paliwa. Zmieniałem trochę przerwę raz większą raz mniejszą nic to nie pomogło. Jaka powinna być przerwa ? 0.6mm ?
- marlej7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości