Aprilia rs 50
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 50
Witam.
Czy w wieku 14 lat "ogarne" tą apke ?? Doświadczenie jakieś tam mam rok jeżdżenia ogarem i innymi sprzętami (czytaj skuterami
).
Czy w wieku 14 lat "ogarne" tą apke ?? Doświadczenie jakieś tam mam rok jeżdżenia ogarem i innymi sprzętami (czytaj skuterami

- sQaar
- Świeżak
skÄ…d mamy to wiedziec ?
jasnowidzami nie jestesmy. niektórzy w twoim wieku ogarniają duzo wieksze i mocniejsze maszyny ( np zawodnicy crossowi smigaja 30 konnymi 80tkami ) ale są tez tacy którzy na simsonkach czy ogarach nie ogarniają jazdy ;P wiec nie nam to oceniac. ale moto nie jest jakos bardzo zrywne i agresywne i wszystko jest dla ludzi no i pojemnosc jest odpowiednia na początek
( mniejszej w zasadze nie ma xd ) skuterki nie majÄ… jakos duzo mniej mocy. wiec jak jakies doswiadczenie masz to powinienes dac rade.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ogar 200 a apka to będzie dla mnie dużaaaa różnica w mocy i v-maxie.
Niewiem czy nie będzie dla mnie po prostu za ciężka (szczypior ze mnie 50 kg :p). A tak wgl. to dzięki za info.
A skutera nawet za free bym nie wziął (no nie z tym przesadziłem xD).
Zero przyjemności z jazdy. Przekręcasz manetke i tyle :/
Niewiem czy nie będzie dla mnie po prostu za ciężka (szczypior ze mnie 50 kg :p). A tak wgl. to dzięki za info.
A skutera nawet za free bym nie wziął (no nie z tym przesadziłem xD).
Zero przyjemności z jazdy. Przekręcasz manetke i tyle :/
- sQaar
- Świeżak
To jest skuter więc sądzę że każda normalna, mająca choć trochę oleju w głowie da rade tym jeździć. To jakiś super powalający osiągami sprzęt nie jest więc duże umiejętności nie są potrzebne. Abyś był uważny na drodze i nie wpakował się pod jakiś samochód.
-
Naszim - Świeżak
ja waże 5 kg wiecej od ciebie a latam na kacie 525
wiec waga duzo do motocykla nie ma
wzrostu tez mam kilka cm wiecej od ciebie tylko. a co do wzrostu to chyba łatwo sie domyslec że dosiegniesz skoro jestes "średniakiem" nie robili by 50tek dla 2 metrowych ludzi xd
a co do mocy ppisałes ze smigałes skuterkami. niewiele wiecej mocy ma rs 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości