Jaki motorower / skuter wybrać ?
• Strona 1 z 1
Jaki motorower / skuter wybrać ?
Cześć . Mam do wydania ok. 4300 zł . Co myślicie o następujących modelach :
- Zipp pro 50
- Romet Zetka
- Yamaha Aerox
-Pegueot Speedfight
- Zipp MANIC 50
- Zipp NEKEN
- Zipp Simpli
Jestem otwarty na wasze propozycje innych modeli . A co do tych powyższych modeli to jakie są wady i minusy czy są 2T czy 4T awaryjność itp. Osiągi , nie chce żeby mnie byle jaki skuter doganiał .
PS.Najbardziej mi zależy na tych modelach , które mają manualną skrzynie biegów.
- Zipp pro 50
- Romet Zetka
- Yamaha Aerox
-Pegueot Speedfight
- Zipp MANIC 50
- Zipp NEKEN
- Zipp Simpli
Jestem otwarty na wasze propozycje innych modeli . A co do tych powyższych modeli to jakie są wady i minusy czy są 2T czy 4T awaryjność itp. Osiągi , nie chce żeby mnie byle jaki skuter doganiał .
PS.Najbardziej mi zależy na tych modelach , które mają manualną skrzynie biegów.
- Matexon
- Świeżak
odradzam chinczyków czyli wszystko co wymieniłeś odpada zostaje jedynie speedfight i aerox. jezeli ci sie podobają to kup jeden z modeli
to dobre skuterki i jak najbardziej godne polecenia
kwestia tylko znalesc cos zadbanego

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Tak jak kolega wyżej napisał. Aerox lub Speedfight. Zależy który Ci się podoba. 2T skuterki są najlepsze i najżywotniejsze. Proponuję Ci też : Aprilia SR, Gilera Runner. Chyba że interesują Cie biegówki. 2T Biegówki to : Derbi Senda, Derbi GPR, Yamaha TZR, Aprilia RS.
- Ogarek75
- Świeżak
kup coś markowego,yamah suzuki,aprilie czy derbi czy cos innego markowego, lepiej kupic zadbana uzywke niz nowego chinola, ważne zeby kupic zadbanego a nie trupa.
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
- Matexon
- Świeżak
po zdjeciach zbyt wiele nie wywnioskujesz musisz pojechac i zobaczyc jak sie tym jezdzi, jak chodzi i wogole. Co do stanu wizualnego to chyba nie ma sie do czego przyczepic
-
zarkanis96 - Świeżak
zalezy kto jak dbal, zalezy jeszcze jakich enduro xD. Ale na te pieniadze to szukaj sendy, dt,xp6/xps
i wszystko inne byle bylo to cos markowego i z silnikem AM6 bądź od derbi. Jak bedziesz dbal to sie nie bedzie sypal.
i wszystko inne byle bylo to cos markowego i z silnikem AM6 bądź od derbi. Jak bedziesz dbal to sie nie bedzie sypal.
-
zarkanis96 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości