Rs,TZR,NS1 Pomoc .
• Strona 1 z 1
Rs,TZR,NS1 Pomoc .
Witajcie serdecznie ; )
Jeżeli był już taki temat to proszę o podesłanie mi linka i nie będzie problemu.
A więc tak. Zastanawiam się nad kupnem Aprili Rs 80 lub Yamahy TZR 80 no i ewentualnie Hondy NS1. Mam 15 lat i 176cm wzrostu. Głównie chodzi mi o przerobienie motorku do stuntu, i dostępność części. Wiem tyle że w Rs'ce jest silnik AM6 do którego jest masę części lecz nie wiem jak z resztą części np. amortyzatory czy jakieś uszczelki i inne drobiazgi. W Tzr'ce nie mam pojęcia jaki jest silnik i czy są części do niego no i ogólnie czy części do TZr 80 są dostępne, no i z Hondą jest tak samo, też mało wiem o jej silniku. Bardziej mi leży Tzr do stuntu, no ale jak mówię nie wiem co z częściami. Jeżeli macie jakieś zdanie na ten temat proszę o odpowiedź .
Teraz posiadam 4200zł, może się coś zwiększy .
Dziękuję i Pozdrawiam Kubb
Jeżeli był już taki temat to proszę o podesłanie mi linka i nie będzie problemu.
A więc tak. Zastanawiam się nad kupnem Aprili Rs 80 lub Yamahy TZR 80 no i ewentualnie Hondy NS1. Mam 15 lat i 176cm wzrostu. Głównie chodzi mi o przerobienie motorku do stuntu, i dostępność części. Wiem tyle że w Rs'ce jest silnik AM6 do którego jest masę części lecz nie wiem jak z resztą części np. amortyzatory czy jakieś uszczelki i inne drobiazgi. W Tzr'ce nie mam pojęcia jaki jest silnik i czy są części do niego no i ogólnie czy części do TZr 80 są dostępne, no i z Hondą jest tak samo, też mało wiem o jej silniku. Bardziej mi leży Tzr do stuntu, no ale jak mówię nie wiem co z częściami. Jeżeli macie jakieś zdanie na ten temat proszę o odpowiedź .
Teraz posiadam 4200zł, może się coś zwiększy .
Dziękuję i Pozdrawiam Kubb
- Kubbxx
- Świeżak
to już lepiej poszukaj czegoś w 4t. np. cbr125 to przynajmniej nie będzie tak się sypać jak te wszystkie 2t. wiem bo miałem icbr125 i rs125. zobacz na youtube co potrafią typki wyczyniać na takiej cbr
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
ale 80 ccm to tez nie motorower
z czesciami nie ma problemu i czesto nie tzreba po nie sięgać

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość