Kupno motocykla 125ccm
• Strona 1 z 1
Kupno motocykla 125ccm
Mam zamiar kupić motocykl do pojemności 125ccm, interesuje mnie oczywiście coś w 4T.
Moje doświadczenie to przejeżdżony 1 sezon na NSR 125R.
Zainteresował mnie Hyosung, można go spokojnie dostać do 4 tysięcy, lecz drażni mnie troche w nim brak chłodnicy, czy opłaca się go brać? Czytałem o nim pozytywne opinie, na początku myślałem że to jakaś chińszczyzna lecz wygrzebałem gdzieś, że jest to koreańska produkcja i robią całkiem niezłe motocykle w wyższych pojemnościach.
Moje doświadczenie to przejeżdżony 1 sezon na NSR 125R.
Zainteresował mnie Hyosung, można go spokojnie dostać do 4 tysięcy, lecz drażni mnie troche w nim brak chłodnicy, czy opłaca się go brać? Czytałem o nim pozytywne opinie, na początku myślałem że to jakaś chińszczyzna lecz wygrzebałem gdzieś, że jest to koreańska produkcja i robią całkiem niezłe motocykle w wyższych pojemnościach.
- Stryjeczny
- Świeżak
-
wasil1993p - Bywalec
- Stryjeczny
- Świeżak
No wlasnie mnie ciekawi jak to jest z tym Hyosungiem, bo nigdy jeszcze na zywo nie mialem okazji go ogladac i nim jechac, a jestem ciekaw jak to chodzi, ile spala, jak jest z awaryjnoscia i jakie ma osiagi.
- Stryjeczny
- Świeżak
Tyle że varadero jest na cieczy i nie oszukujmy sie-jest duzo lepiej wykonane i bezawaryjne,nie bez powodu kosztuje ponad 20 tys.Wiem wiem,zaraz znajda sie obroncy hjosa ze w hondzie placisz za marke-ok,ale w varadero remontem zaczniesz sie martwic najpredzej po 100tys km,nie po 10.Lepiej dozbieraj albo tą cbr i lataj.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
No cbr do hyosunga daleko, zupełnie dwa różne motocykle. Nie mówię, że są wykonane na równym poziomie tylko, że jest podobna moc i spalanie bo o to pytał. Ciecz powietrze, przy tej pojemności, mocy i przeznaczeniu przeszkody w powietrzu nie widzę.
- magik2208
- Bywalec
Miałem na mysli varadero,o cbr wspomnialem jako jakies alternatywie.Jest jeszcze sachs roadster 125,ma silnik z virago 125 i ogólnie solidna konstrukcja,w tej kasie by sie znalazl.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Szczerze, to mi jakoś nie zależy na tym aby robić tym motocyklem kosmiczne przebiegi rzędu 100tyś km
, pojazd potrzebny mi tylko na ten sezon, na następny będę już robił prawko A i B więc motor pójdzie do sprzedaży
A jak jest dokładnie z tym Roadsterem? Może ktoś mi przybliżyć?

A jak jest dokładnie z tym Roadsterem? Może ktoś mi przybliżyć?

- Stryjeczny
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości