Motor na co dzien do jazdy po ulicy moze moze po bezdrozach
• Strona 1 z 1
Motor na co dzien do jazdy po ulicy moze moze po bezdrozach
Witam.
Jeżdżę 3 lata na Peugeocie Trek-kerze 1998 Offroad i jeżdżę czasami Kawasaki KMX 125 brata . na kawasaki dobrze daje rade .
Mam 14 lat i kartÄ™ motorowerowa 165cm wzrostu i 70kg wagi i jestem dobrze zbudowany .
Chce kupić motor do jazdy po ulicy i może do lasu . Do lasu to nie na ostry teren tylko na jakaś leśna drogę
. Bardziej nim bym jeździł po ulicy jak by był stworzony do tego a jak bym mial enduro to moze czasami bym pojechał nad rzekę (polna droga trochę trawiasta jak to polna droga ^^)
Na motor mogę dać maksymalnie 4000zl strój itp mam o kupowanie benzyny itp nie muszę się martwić
Podobają mi się bardzo Enduro i ścigacze
Zakochałem się na początku w Yamaha tzr 50 z ścigaczy może coś innego tylko nie Aprilie rs bo jak dla mnie ma brzydki wygląd nie chce więcej siedzieć przy silniku w garażu niż jeździć . z Enduro to Aprilia RX 50 bardzo mi się podoba kuzyn ma ja i mi ja polecam typowy enduro do jazdy po ulicy i bezdrożach podoba mi sie lecz nie jestem do niego przekonany Yamaha DT 50 tez mi się podoba ale tak tak ...
Motor by był garażowany mieszkam w Okolicach Rzeszowa i w tych okolicach bym chciał jakiegoś znaleźć . Chcę abyscie mi podali jakieś inne motorowery i ich wady jak i plusy . Tych też podajcie plusy i minusy wrażenia z jazdy .
Jeżdżę 3 lata na Peugeocie Trek-kerze 1998 Offroad i jeżdżę czasami Kawasaki KMX 125 brata . na kawasaki dobrze daje rade .
Mam 14 lat i kartÄ™ motorowerowa 165cm wzrostu i 70kg wagi i jestem dobrze zbudowany .
Chce kupić motor do jazdy po ulicy i może do lasu . Do lasu to nie na ostry teren tylko na jakaś leśna drogę

Na motor mogę dać maksymalnie 4000zl strój itp mam o kupowanie benzyny itp nie muszę się martwić
Podobają mi się bardzo Enduro i ścigacze
Zakochałem się na początku w Yamaha tzr 50 z ścigaczy może coś innego tylko nie Aprilie rs bo jak dla mnie ma brzydki wygląd nie chce więcej siedzieć przy silniku w garażu niż jeździć . z Enduro to Aprilia RX 50 bardzo mi się podoba kuzyn ma ja i mi ja polecam typowy enduro do jazdy po ulicy i bezdrożach podoba mi sie lecz nie jestem do niego przekonany Yamaha DT 50 tez mi się podoba ale tak tak ...
Motor by był garażowany mieszkam w Okolicach Rzeszowa i w tych okolicach bym chciał jakiegoś znaleźć . Chcę abyscie mi podali jakieś inne motorowery i ich wady jak i plusy . Tych też podajcie plusy i minusy wrażenia z jazdy .
- PotusBubba
- Świeżak
po 1 były porównania nie raz. wiec istniejące tematy mozesz sobie poczytac
szkoda zycia na opisywanie tego samego w kółko. jezeli chcesz moto w teren i na asfalt tak jak pisałeś
RX moze byc smiało, yamaha DT, rozejrzyj sie za konstrukcjami z silnikami minarelli am6. gilera rcr, peugeot xps, Derbi senda ( on nie ma am6 ale tez dobry silnik ) za 4000 juz cos wyrwiesz ciekawego
co bys nie kupił markowego to sie nada na jazde w terenie i na asfalcie. i na pewno posłuzy lata 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
http://motoallegro.pl/yamaha-dt-50-r-20 ... 55430.html
http://motoallegro.pl/derbi-senda-50-su ... 56538.html
Dt lepsze nawet w cięższy teren a senda bardziej na drogę;]
http://motoallegro.pl/derbi-senda-50-su ... 56538.html
Dt lepsze nawet w cięższy teren a senda bardziej na drogę;]
- kyrtap
- Świeżak
nie zgodze sie
oba motocykle są tak samo dobre na asfalt jak i w teren. a moze i nawet odwrotnie bo nie wiem czy senda nie miała lepszego zawieszenia 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to samo
Dt miały tylko 3 modele własciwie. MX (chyba mx i to był powietrzak stary zabytek) LC - pierwszy cieczak i tzw czarny silnik nie do zajechania, i DT z minarelli i on jest produkowany jakos od początku lat 90 (94 moze ? ) i jest produkowany do dzis praktycznie z tym samym silnikiem
wiec jak jeszcze znajdziesz pierwszy wypust i jeździ znaczy że tyle samo nowy pojeździ
a rama zawieszenie itp ma standardowe i tez jest to robione nie pod wyczynówke tylko pod wytrzymałosc i komfort

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości