Co wybrać?
• Strona 1 z 1
Co wybrać?
Witam, mam 16 lat i będę robił A1.Mam 174 cm wzrostu, 66 kg. Potrzebuję motor dobry dla początkującego, którym będę mógł wjechać do lasu jak i pojeździć po mieście. Podoba mi się Yamaha TDR, tylko czy jest sens się w nią pakować? Produkcja zakończyła się w 2002 roku a więc to nie jest nic "nowszego". Podoba mi się jeszcze do tego Honda Varadero, ale ma za mały prześwit. Myślałem też o YBR-ce ale chyba dam spokój. Jakieś doświadczenie mam, jeżdżę aprilią guliver (50), co prawda zwykły skuterek, ale zawsze coś. Leci 85 km/h. Nie chce motoru wyglądającego jak "szafa na dwóch kółkach", bez urazy xD
Co o tym sądzicie? Jakie jeszcze motory mogą być dla mnie dobre? Najfajniej wyglądają z jedną okrągłą lampą z przodu jak w YBR.Chce przeznaczyć na to około 5000.

Co o tym sądzicie? Jakie jeszcze motory mogą być dla mnie dobre? Najfajniej wyglądają z jedną okrągłą lampą z przodu jak w YBR.Chce przeznaczyć na to około 5000.

- Madmaks01
- Świeżak
hmm tdr to bardzo udany motocykl bo to przeróbka yamahy DT która jest nadal produkowana (chyba) silnik minarelli wiec częsci beda pasowały praktycznie od wszystkich DT i TDR to samo zawieszenie hamulce itp itd. z czesciami raczej problemu zadnego nie bedzie
akurat po latanie po lesie sie nie bardzo nadaje. aczkolwiek przejechac przejedzie bez problemu
do polatania po lesie bardziej pasowała by po prostu DT. varadero to 4T i to również niezły motocykl.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości