Suzuki RGF 125 problem z wkręcaniem się, prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Suzuki RGF 125 problem z wkręcaniem się, prosze o pomoc
http://www.youtube.com/watch?v=jcLErc53EbU
witam. mam taki problem.. chodzi mi o to, że przy gwałtownym odkręceniu manetki, tak jak widać na filmiku robi się dziura w zakresie 3-4 tys RPM i nie wiem za bardzo czym to jest spowodowane, czasem nawet przy zbyt gwałtownym dodaniu gazu- gaśnie. przy w miare płynnym dodaniu gazy nic się nie dzieje, podczas jazdy jak w miare spokojnie przyspieszam to idzie od 1 tys rpm, jak gwaltownie to go dławi. proszę o pomoc.
witam. mam taki problem.. chodzi mi o to, że przy gwałtownym odkręceniu manetki, tak jak widać na filmiku robi się dziura w zakresie 3-4 tys RPM i nie wiem za bardzo czym to jest spowodowane, czasem nawet przy zbyt gwałtownym dodaniu gazu- gaśnie. przy w miare płynnym dodaniu gazy nic się nie dzieje, podczas jazdy jak w miare spokojnie przyspieszam to idzie od 1 tys rpm, jak gwaltownie to go dławi. proszę o pomoc.
- papciu17
- Świeżak
hmm mysle że to kwestia regulacji gaźnika. sprawdź czy nie ssie lewego powietrza. albo moze dostaje za mało powietrza
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość