Skuter jaki kupić
• Strona 1 z 1
Skuter jaki kupić
Witam, mam do dyspozycji 3000 zł na nowy skuter. Co byście mi polecili, zaproponowali. Jakie marki są godne uwagi.
Pozdrawiam i czekam na komentarze.
Pozdrawiam i czekam na komentarze.
- Wielbłąd
- Świeżak
ja bym za tą kase nic nie kupował bo i cie nie stac. chyba że na chinczyka którego odradzam. za 3 tysie wyrwij lepiej jakąś japonie/włocha. popatrz na alledrogo co ci sie podoba. jezeli jest markowy (suzuki yamaha honda piaggio gilera itp itd....... ) i jest w dobrym stanie kupuj
na pewno bedziesz zadowolony. nie zaleznie czy to bedzie yamaszka czy honda. jak ci sie podoba - kupujesz
proste

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
zivitam prosze jaki chłop z jajami sie znalazł
a jeździ 50tka która ledwo co sie tacza
nie mów że kible są dla bab i dla dziadków. ja uzywałem skutera przez 1.5 roku i tak szczerze to moto za którym chyba najbardziej tesknie. był kompletnie bezawaryjny jechał zawsze i wszędzie gdzie chciałem. wygodny, pojemny kuferek wiec mozna było nie raz cos przewieść. oczywiscie niektórzy wola skuterki niektórzy cos z biegami ale to kwestia co i komu
ja np nie załuje czasu spędzonego na skuterze. mało tego chetnie bym chciał miec teraz z tym że cos nieco wiekszego na drugie moto.

nie mów że kible są dla bab i dla dziadków. ja uzywałem skutera przez 1.5 roku i tak szczerze to moto za którym chyba najbardziej tesknie. był kompletnie bezawaryjny jechał zawsze i wszędzie gdzie chciałem. wygodny, pojemny kuferek wiec mozna było nie raz cos przewieść. oczywiscie niektórzy wola skuterki niektórzy cos z biegami ale to kwestia co i komu

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ja też nie jestem zbytnim zwolennikiem skuterów, wolę manuale, mam Ogara 900. Zaraz mi powiedzą ze to tez chiniol itp. Wiem, jest chiniolem, mnie jeździ się fajnie, ale na dłużej niż 2 lata nie polecam bo sie sypie. Do 2 lat na pewno wytrzyma. Zależy od jazdy. LwG.
Lewa w górę !!!
- Gojus_96
- Świeżak
Tez mialem Ogara 900. I przynajmniej mialem swiadomosc, ze jezdze motocyklem z pomniejszonym silnikiem a nie hulajnoga z silniczkiem. Nie zamienilbym go nawet na roxa po full tunie. Nigdy nie znize sie do poziomu skutera, juz wole rower niz plasticzka z 10" kolkami od hulajnogi.
- Zivtam
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości