HONDA NSR 50 '93r. TUNING
• Strona 1 z 1
HONDA NSR 50 '93r. TUNING
Witam wszystkich.
Mam HONDE NSR 50 93 r.(MONTESSA) i planuje TUNING.
Co proponujecie najpierw?
Jaki cylinder(conajmniej 80), skrzynie(6-biegową), gaźnik?
ProszÄ™ o pomoc co i jak:)
Pozdrawiam, MoMo
Mam HONDE NSR 50 93 r.(MONTESSA) i planuje TUNING.
Co proponujecie najpierw?
Jaki cylinder(conajmniej 80), skrzynie(6-biegową), gaźnik?
ProszÄ™ o pomoc co i jak:)
Pozdrawiam, MoMo
- MoMo
- Świeżak
ale cie ktos wkrecil...
MONTESSA jak napisalem ma cylinder 75 ub 80 jesli ktos przerobil i ma 6 biegów,
a oznaczenie silnika zgaduje masz AC08 i masz 4 biegi i srednicze tloka to miedzy 39 a 42,
tez mam nsr i sprzedawca mi wciskaz te to montenssa ale one mam 6 biegow oryginalnie
MONTESSA jak napisalem ma cylinder 75 ub 80 jesli ktos przerobil i ma 6 biegów,
a oznaczenie silnika zgaduje masz AC08 i masz 4 biegi i srednicze tloka to miedzy 39 a 42,
tez mam nsr i sprzedawca mi wciskaz te to montenssa ale one mam 6 biegow oryginalnie
- tomera
- Stały bywalec
lepiej kup jakis silnik od mtx/mbx albo od nsr 1 bo cylindra 80 który ma srednice 49 w góre nie pasuje,
pasuje tylko 70 na srednice 45 i z tym w zasadzie problemu nei ma bo cylinder z tlokiem spokojnie dostaniesz (M Line) ale z tlokiem to masakra bo ja to mialem i mam w oryginale i musze miec tloka od simsona,
a jak chcesz zmieniac skrzynie to lepiej wez i zmien silnik, taniej cie to wyjdzie
pasuje tylko 70 na srednice 45 i z tym w zasadzie problemu nei ma bo cylinder z tlokiem spokojnie dostaniesz (M Line) ale z tlokiem to masakra bo ja to mialem i mam w oryginale i musze miec tloka od simsona,
a jak chcesz zmieniac skrzynie to lepiej wez i zmien silnik, taniej cie to wyjdzie
- tomera
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości