Honda CBF 125!
• Strona 1 z 1
Honda CBF 125!
Witam wszystkich bardzo serdecznie:)
Za oknami coraz cieplej, wiosna pełną gębą dlatego też zapisałem się jakiś czas temu na kurs prawa jazdy kat. A1:) Tak wiem, że dla niektórych to trochę bez sensu no ale cóż jeździć chce się bardzo a gdy patrze na takiego Smarta to zdecydowanie wole kupić sobie 125. I tutaj właśnie pojawia się problem bo na kurs już chodzę jakiś czas i zostało mi raptem 10 godzin praktyk, a później egzamin który mam nadzieje zdam! I zostało tylko jedno kupno motoru...decyzja praktycznie podjęta ale chciałbym się zapoznać z Waszymi opiniami dotyczącymi tego pojazdu.
Za oknami coraz cieplej, wiosna pełną gębą dlatego też zapisałem się jakiś czas temu na kurs prawa jazdy kat. A1:) Tak wiem, że dla niektórych to trochę bez sensu no ale cóż jeździć chce się bardzo a gdy patrze na takiego Smarta to zdecydowanie wole kupić sobie 125. I tutaj właśnie pojawia się problem bo na kurs już chodzę jakiś czas i zostało mi raptem 10 godzin praktyk, a później egzamin który mam nadzieje zdam! I zostało tylko jedno kupno motoru...decyzja praktycznie podjęta ale chciałbym się zapoznać z Waszymi opiniami dotyczącymi tego pojazdu.
Ostatnio edytowano 3/4/2011, 17:32 przez GloriaVictis, łącznie edytowano 1 raz
- GloriaVictis
- Świeżak
skoro decyzje podjęta to po co to piszesz? 

Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
Bo być może ktoś na tym forum posiada taki motor i wyrazi o nim jakąś krytyczną opinie, że jest wadliwy bądź cokolwiek innego. Nie wiedziałem, że tematy mogą tu zakładać tylko niezdecydowani ludzie...
- GloriaVictis
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości