co kupić ? :D
• Strona 1 z 1
co kupić ? :D
zastanawiam się jaki kupić motocykl .
Mam 14 lat , niedługo będę miała kartę motorowerową , więc chce sobie kupić jakiś fajny sprzęt . Zastanawiam się nad Yamahą tzr 50 .
Sądzicie czy to dobry wybór ?
Jaki motocykl mi doradzicie .?
chciałabym coś dosyć taniego i niezbyt szybkiego (bo szybkiego mi rodzice nie kupią xD ) .
Mam 14 lat , niedługo będę miała kartę motorowerową , więc chce sobie kupić jakiś fajny sprzęt . Zastanawiam się nad Yamahą tzr 50 .
Sądzicie czy to dobry wybór ?
Jaki motocykl mi doradzicie .?
chciałabym coś dosyć taniego i niezbyt szybkiego (bo szybkiego mi rodzice nie kupią xD ) .

- weraa.:D
- Świeżak
hmmm...
yamaha tzr 50 bo ona jest szybka i jak dla kobiety "14" letniej to mało zwinna. narazie kupił bym sobie skuterek taki do nauki jazdy za nie wielkie pieniądze. najlepiej to jakiś skuter. nawet moze być chiński nie widze problemu
pozdrawiam.
yamaha tzr 50 bo ona jest szybka i jak dla kobiety "14" letniej to mało zwinna. narazie kupił bym sobie skuterek taki do nauki jazdy za nie wielkie pieniądze. najlepiej to jakiś skuter. nawet moze być chiński nie widze problemu

- Kovik
- Świeżak
Szkoda wydawac pieniadze na skutery jeszcze chinski zlom.. Polece Ci kupic enduro derbi sende 50 nauczysz sie nim jezdzic no i ma biegi wiec opanujesz manualna skrzynie biegow ktora jest o wiele lepsza od automatow ktory nie daja przyjemnosci jazdy szczegolnie przy tak malych pojemnosciach. A ze derbi senda nie ma plastikow to przy jakies lekkiej przewrotce nie bedzie bolu zwiazanego z polamanymi plastikami zreszta senda jest lzejsza od tzr tansza i w sam raz na rozpoczecie przygody z motorowerami w przyszlosci z motocyklami 

- Kicaj.
- Świeżak
dzięki , za odpowiedzi . Co do skutera , to tez sądzę , ze troche szkoda kasy , ale pomysle nad tym.
a , chcialabym jaki sprzet co by fajnie wyglądał , byl dosyc tani . coś dla początkującego . a , co do enduro derbi senda 50 to jest spoko .
moze doradzicie cos dla początkującej dziewczyny , coś z fajnym wygladem , nie dużą mocą i dosyć tani ?
a , chcialabym jaki sprzet co by fajnie wyglądał , byl dosyc tani . coś dla początkującego . a , co do enduro derbi senda 50 to jest spoko .
moze doradzicie cos dla początkującej dziewczyny , coś z fajnym wygladem , nie dużą mocą i dosyć tani ?

- weraa.:D
- Świeżak
Yamaha dt 50 x jeszcze zobacz, ale ja bym bardziej polecał Ci jakiś markowy skuter, bo raczej będziesz używać go w mieście? Bo wątpie, że 14 letnia dziewczyna będzie śmigała w jakieś dalekie tripy, a powiedzmy taki aerox też ma dobre heble i można nim się nauczyć jeździć i na miasto był by super, a z tych małych ,,supersportów" masz oprócz tzr50 jeszcze aprille rs50. Pozdro
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości