Który według was model firmy derbi 50ccm jest najelepszy
• Strona 1 z 1
Który według was model firmy derbi 50ccm jest najelepszy
Witam interesuje mnie tak jak w temacie który z rodzai derbi 50ccm polecacie proszę się powstrzymać od postów brzmiących "to wszystko to samo tylko inna nazwa" bo skora są różne modele to chyba jakaś różnica jest 

- Szymon.Sz
- Świeżak
różnice nie polegają w róznicy mocy osiagi itp. róznice polegaja na przeznaczeniu. nie wiem jakie są wersie derbi. ale masz derbi senda - enduro z oponami enduro. moze istnieje wersja jakas SM - czyli mniesze kółka i oponki na asfalt . to tyle odnosnie róznic. silniki maja te same. czesto w wersji SM a enduro róznie sa tylko w dostrojeniu zawieszenia, i w kołach. silniki są 100% te same.... i na przyszłosc nie zadawaj tylu tematów. trzymaj sie jednego...
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ale różnią się tylko osprzętem. Silnik ten sam. Może inny wydech,gaźnik itp. Ale w gruncie rzeczy to jest to samo. Zobacz czego potrzebujesz;) Mi osobiście się podobają derbi Senda Xrace 50 R. Oczywiście mówię tu tylko i wyłącznie o wyglądzie.
- kyrtap
- Świeżak
czy kupisz taki czy taki jako 1 lepsze moto róznicy nie poczujesz. kup to co ci sie trafi i to co ci sie podoba. chyba szkoda szukac jakiegos modelu derbi jak takiego moze przez kilka lat na allegro nie bedzie ? mysl logicznie tez troche. tam nie ma róznic typu plus 15 koni. róznice to koń czy podobnie. wieksze znaczenie bedzie miał stan techniczny
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości