Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Cześć , mam zamiar zmienić moto . Myślę nad derbi sendą , dt ,hm . Co o tym sądzicie cena tam do 5000 zł no i interesuje mnie rok powyżej 2000 r .Zależy mi na najmniej awaryjnym ale też aby się nim dało przyzwoicie jeździć (ok 70 km/h) . Z góry dziękuje
- Rusiek
- Świeżak
Cześć
, jestem tu nowa więc chciałabym trochę ulgi .. mam kilka pytań na temat Peugeota Vivacity ...Jak się sprawuje ?. I jak jest z częśćiami ? . Pzdr :d
Aha i jeszcze jedno 50 ccm i 2000 rok (; .
Cześć ponownie ;d . Chcę jeszcze dodać że mam około 1.67 cm wzrostu i waże jakieś 50 kg . Czy nie uważacie że Vivacity będzie za mały co lepsze speedfight czy vivacity ?. ;p Z tego co patrzyłam nie wiele się różnią wymiarami .. i nie zależy mi na osągach na razie bo to bd pierwsze moje moto . Mam jakieś 2.500 do wydania . ;]

Aha i jeszcze jedno 50 ccm i 2000 rok (; .
Cześć ponownie ;d . Chcę jeszcze dodać że mam około 1.67 cm wzrostu i waże jakieś 50 kg . Czy nie uważacie że Vivacity będzie za mały co lepsze speedfight czy vivacity ?. ;p Z tego co patrzyłam nie wiele się różnią wymiarami .. i nie zależy mi na osągach na razie bo to bd pierwsze moje moto . Mam jakieś 2.500 do wydania . ;]
- kangurek
- Świeżak
Bo na razie mam ograniczenie kasy ( 2.500 ) ... później jakąś Apkę RS albo Yamaszke Tzr czy coś ... Pod koniec roku sql bd coś ciekawszego ;d. Ale na razie nic mocniejszego nie potrzebuje bo wrażenia to ja mam na R1 ze starszym xdd Ale o tych dwóch Peugeotach con sądzicie ? . Ewentualnie jakieś enduro 50 ccm ...do 2.500 może 3000 (; .
- kangurek
- Świeżak
5l na 100? Hah co to jest? Kupując motocykl trzeba być swiadomym tego i nie żałować pieniędzy...Nie rozumiem tej młodzieży kupują motocykl a potem im szkoda na benzyne
(otwórz link) ,a lbo kupują ekonomiczny...

-
grunder - Mieszkaniec forum
Grunder nie widzisz że Michalen czy jak mu tam to debil?
Pie*doli w każdym temacie jak potrzaskany + odkopuje... Pewnie pali mu 5l bo się nie zna i nie potrafi wyregulować gaźnika (albo ma jakiś tuning i o tym nie wie :O ). Żaden seryjny skuter 50cc nie spali więcej niż 4l (chociaż i to 4 jest bardzo mało prawdopodobne)...
Aeroxy po tuningu tyle palą, a nie seryjne piździki...
Pie*doli w każdym temacie jak potrzaskany + odkopuje... Pewnie pali mu 5l bo się nie zna i nie potrafi wyregulować gaźnika (albo ma jakiś tuning i o tym nie wie :O ). Żaden seryjny skuter 50cc nie spali więcej niż 4l (chociaż i to 4 jest bardzo mało prawdopodobne)...
Aeroxy po tuningu tyle palą, a nie seryjne piździki...
-
Arturo925 - Stały bywalec
Witam jestem nowym uzytkownikiem tego forum. Mam pytanie odnosnie Honda nsr 50 z 96r chciałbym taką kupic synowi . Syn ma 15 lat i wzrost 175cm czy byla by dla niego wygodna, i jak z czesciami do niej? jaka jest moc tej hondy? czy polecicie coś innego do 4000 zł?
- bloksi
- Świeżak
motorek jest dobry. czy wygodny ? to ścigaczyk a one raczej do najwygodniejszych należą. no i próżno szukać wygodnej 50 ccm (nie mówie tu o chopperkach) najlepiej gdyby chłopak sie przysiadł i sam ocenił czy mu będzie wygodnie. dla mnie np pozycja na małych scigaczach jest średnio znosna. wole bardziej wyprostowane pozycje jak na motocyklach turystycznych :d co do częsci nie ma większych problemów., częsci eksploatacyjne są dostepne wszędzie i od ręki a z częsciami trudniej dostepnymi - wystarczy popytac po allegro i wszystko sie znajdzie
co innego jeżeli juz mowa o scigaczykach to oprócz nsr jest jeszcze np aprilia RS, yamaha tzr

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
nie moge syna wziasc na przymiarke bo to ma byc prezent on nigdy niejezdził na motorkach wiec i tak kazdy bylby jak dla niego dobry ale jakos mam uraze do skuterów typu keeway itp. mysle ze markowy bedzie dłuzej zył a chodzi mi dokładnie o ten http://allegro.pl/honda-nsr-50-zobacz-b ... 56903.html
Honda nsr 50 96r
- bloksi
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości