Doradzcie
• Strona 1 z 1
Doradzcie
Siemka!
Mam Peugeota Zenitha 50cc. Ma zaledwie 1 km i nie jest w stanie osiagnac zadnej zadowalajace predkosci. Dlatego wlasnie postanowilem powymieniac w nim kilka czesci. Z tad sie bierze moje pytanie do was. Mam zamiar zmienic cylinder z 50cc na 70cc. Srednica gardziela w Zenithie ma 17 mm. Nie wiem czy gdy kupie nowy cylinder bede musial zmienic gaznik. Co o tym myslicie? Moze macie jakies ciekawsze propozycje. Jezeli ktos chce dokladniejszych informacji to kupuje to ze sklepu internetowego sklep.jednoslad.pl
Mam zamiar kupic:
-Cylinder Polini Sport 70cc (strona 1 w sklepie)
-Wydech Tecnigas TEC (strona 8 )
No i wlasnie nie wiem czy bede musial cos robic z gaznikiem. Chcialem zmiescic sie w 600zł.
Co myslicie o tym wszystkim?
Mam Peugeota Zenitha 50cc. Ma zaledwie 1 km i nie jest w stanie osiagnac zadnej zadowalajace predkosci. Dlatego wlasnie postanowilem powymieniac w nim kilka czesci. Z tad sie bierze moje pytanie do was. Mam zamiar zmienic cylinder z 50cc na 70cc. Srednica gardziela w Zenithie ma 17 mm. Nie wiem czy gdy kupie nowy cylinder bede musial zmienic gaznik. Co o tym myslicie? Moze macie jakies ciekawsze propozycje. Jezeli ktos chce dokladniejszych informacji to kupuje to ze sklepu internetowego sklep.jednoslad.pl
Mam zamiar kupic:
-Cylinder Polini Sport 70cc (strona 1 w sklepie)
-Wydech Tecnigas TEC (strona 8 )
No i wlasnie nie wiem czy bede musial cos robic z gaznikiem. Chcialem zmiescic sie w 600zł.
Co myslicie o tym wszystkim?
- Gruszek
- Świeżak
możesz wymienic gaźnik ale nie musisz
poprostu jak nie wymienisz gaźnika nie osiągnie pełnej mocy jaką mógł by uzyskac na tym cylindrze 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
kravec napisał(a):a nie mozna przypadkiem dyszy w gazniku na wieksze wymienic?? to nie wystarczy??
zazwyczaj sama dysza nic nie da jak sie ma mały przelot gaźnika

ja mam u mnie keihin 13mm i dysza nic nie dała

P.S.- Polecam gaźniki od starych pił mechanicznych o pojemności 80-100cc

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
jaki jest V-max tego skutera?? a może ma blokady?? jak tak to na tłumniku kolektorze dolotowym. ja tez mam peugota ale vivacity i sam sciagnołem jedna blokade bez dokładania nawet grosza. w twoim skuterze pewnie też tak można.
- karol18cezet
- Świeżak
Mam skuter marki Hyosung o poj50 dokupywałem do niego papiery ale zostałem oszukany i sprzedali mi papiery o poj125 i mam takie pytanie czy da sie w tych papierach coś przekręcić żeby były na 50????????Proszę o POMOC!!!!!! Kontakt GG 999053 E-mail dm65@vp.pl Tel.kom.787295577 A jezeli ktos z państwa ma takie papiery to prosze o kontakt Dzieki z góry
- Darqus7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości