Doradzcie
			 • Strona 1 z 1

Doradzcie
Siemka!
Mam Peugeota Zenitha 50cc. Ma zaledwie 1 km i nie jest w stanie osiagnac zadnej zadowalajace predkosci. Dlatego wlasnie postanowilem powymieniac w nim kilka czesci. Z tad sie bierze moje pytanie do was. Mam zamiar zmienic cylinder z 50cc na 70cc. Srednica gardziela w Zenithie ma 17 mm. Nie wiem czy gdy kupie nowy cylinder bede musial zmienic gaznik. Co o tym myslicie? Moze macie jakies ciekawsze propozycje. Jezeli ktos chce dokladniejszych informacji to kupuje to ze sklepu internetowego sklep.jednoslad.pl
Mam zamiar kupic:
-Cylinder Polini Sport 70cc (strona 1 w sklepie)
-Wydech Tecnigas TEC (strona 8 )
No i wlasnie nie wiem czy bede musial cos robic z gaznikiem. Chcialem zmiescic sie w 600zł.
Co myslicie o tym wszystkim?

Mam Peugeota Zenitha 50cc. Ma zaledwie 1 km i nie jest w stanie osiagnac zadnej zadowalajace predkosci. Dlatego wlasnie postanowilem powymieniac w nim kilka czesci. Z tad sie bierze moje pytanie do was. Mam zamiar zmienic cylinder z 50cc na 70cc. Srednica gardziela w Zenithie ma 17 mm. Nie wiem czy gdy kupie nowy cylinder bede musial zmienic gaznik. Co o tym myslicie? Moze macie jakies ciekawsze propozycje. Jezeli ktos chce dokladniejszych informacji to kupuje to ze sklepu internetowego sklep.jednoslad.pl
Mam zamiar kupic:
-Cylinder Polini Sport 70cc (strona 1 w sklepie)
-Wydech Tecnigas TEC (strona 8 )
No i wlasnie nie wiem czy bede musial cos robic z gaznikiem. Chcialem zmiescic sie w 600zł.
Co myslicie o tym wszystkim?
- Gruszek
- Świeżak
możesz wymienic gaźnik ale nie musisz  poprostu jak nie wymienisz gaźnika nie osiągnie pełnej mocy jaką mógł by uzyskac na tym cylindrze
  poprostu jak nie wymienisz gaźnika nie osiągnie pełnej mocy jaką mógł by uzyskac na tym cylindrze 

poprostu jak nie wymienisz gaźnika nie osiągnie pełnej mocy jaką mógł by uzyskac na tym cylindrze
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
kravec napisał(a):a nie mozna przypadkiem dyszy w gazniku na wieksze wymienic?? to nie wystarczy??
zazwyczaj sama dysza nic nie da jak sie ma mały przelot gaźnika

ja mam u mnie keihin 13mm i dysza nic nie dała

P.S.- Polecam gaźniki od starych pił mechanicznych o pojemności 80-100cc
 dorobic kruciec i jazda
  dorobic kruciec i jazda 
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
jaki jest V-max tego skutera?? a może ma blokady?? jak tak to na tłumniku kolektorze dolotowym. ja tez mam  peugota ale vivacity i sam sciagnołem jedna blokade bez dokładania nawet grosza. w twoim skuterze pewnie też tak można.

- karol18cezet
- Świeżak
Mam skuter marki Hyosung o poj50 dokupywałem do niego papiery ale zostałem oszukany i sprzedali mi papiery o poj125 i mam takie pytanie czy da sie w tych papierach coś przekręcić żeby były na 50????????Proszę o POMOC!!!!!! Kontakt GG 999053 E-mail dm65@vp.pl Tel.kom.787295577 A jezeli ktos z państwa ma takie papiery to prosze o kontakt Dzieki z góry

- Darqus7
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości