Zobacz wÄ…tek - rs 50 problem!!
NAS Analytics TAG

rs 50 problem!!

i inne małe pojemności
_________

rs 50 problem!!

Postprzez juby96 » 24/9/2010, 08:13

Mam okazje kupić rs 50 z 14 tyś przebiegu w dobrej nawet cenie tylko jest mały problem ona normalnie odpala na kluczyk ale sie jjej nie zgasi na kluczyk tylko na biegi.Można sobie normalnie kluczyk wyciągnąć i zobaczyć ile sie ma wachy.Co mogło sie stać?Ile może kosztować tego naprawa?

To jest ta rs
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Aprilia/RS_50/58019

Co o niej sądzicie opłaca się z tą wadą za jkaieś 4300?
a i jest tłumik arrow :D
juby96
Świeżak

Postprzez Slomyr » 24/9/2010, 14:59

Co do tej stacyjki bo w 2t da sie bez kluczyka odpalic jak zdejmiesz stacyjke najlepiej kupic poprostu nowa lub ktorys z kabli sie przerwal poprostu od gaszenia i temu ale to nie bwdzie az tak duzy koszt. A co do motorku to z wygladu dobrze wyglada i nie jest za droga ale musisz sie popaczec czy nigdzie nie cieknie zawieszenie lagi czy sa proste i jak sie wkreca na obroty bo to 2t wiec musi miec duze obroty wez sie tym przejedz i czy dobre przyspieszenia ma biegi sie dobrze wbija P.s sorki za bledy
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci :D
Slomyr
Świeżak

Postprzez swirus2007 » 24/9/2010, 16:06

ja w nsr wystarczy ze jak wyłącze zapłon(bo mialem traki problem jak ty) wystarczylo ze dotknolem a aku masa do silnika i gasl

wydaje mi sie ze moze cos sie poprostu rozpielo i wystarczy to zpiac i bedzie gitara

marzę o ... Żeby rs-ka sie nie psula
wyglada na to ze sie psuje?
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
swirus2007
Stały bywalec

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê