cylinder 80
• Strona 1 z 1
cylinder 80
Witam chciałbym się dowiedzieć jakie są wady założenia cylindra 80.
Proszę o szybką odpowiedź
Proszę o szybką odpowiedź

- armagedon444
- Świeżak
1. Jeśli dużo jeździsz to bardzo szybko skuter Ci się posypie i konieczna będzie dość droga naprawa, nawet jeżeli naprawisz sam to i tak Cię to sporo wyniesie, nie wspominając już ile wydasz jak oddasz do mechanika. Maksymalny cylinder który nie niszczy silnika skutera to 65cm3.
2. Jeśli będziesz jeździł szybko, agresywnie itd to policja prędzej czy później Cie złapie i wtedy mogą zabrać dowód rejestracyjny oraz dać mandat na 500zł, za nieposiadanie kat. A1.
3. Jeśli będziesz miał wypadek... szkoda gadać.
4. Wzrost spalania.
5. Jeszcze nie wiem jak sprawa wygląda podczas przeglądu, ale jak trafisz na normalnego gościa, to albo nic nie sprawdzi, albo zobaczy czy działają światła, hamulce, trąbka i takie tam.
2. Jeśli będziesz jeździł szybko, agresywnie itd to policja prędzej czy później Cie złapie i wtedy mogą zabrać dowód rejestracyjny oraz dać mandat na 500zł, za nieposiadanie kat. A1.
3. Jeśli będziesz miał wypadek... szkoda gadać.
4. Wzrost spalania.
5. Jeszcze nie wiem jak sprawa wygląda podczas przeglądu, ale jak trafisz na normalnego gościa, to albo nic nie sprawdzi, albo zobaczy czy działają światła, hamulce, trąbka i takie tam.
-
komarcc - VIP Ścigacz.pl
Bo mam na oku aprilie rs gdzie zostały wymienione:
Cały zestaw Polini for race 80 cm3
Wał korbowy: Hebo Racing
Łożyska na wale:Metrakit Pro
i podobno na nowych częściach jest przejechane 800 kilomentów..
Jak myślicie? ile to będzie jeździć bez żadnego poważniejszego remontu ??
Cały zestaw Polini for race 80 cm3
Wał korbowy: Hebo Racing
Łożyska na wale:Metrakit Pro
i podobno na nowych częściach jest przejechane 800 kilomentów..
Jak myślicie? ile to będzie jeździć bez żadnego poważniejszego remontu ??

- armagedon444
- Świeżak
Dodatkowo MOIM ZDANIEM, powinno wymieniać się haki.. Montowane seryjne haki są dobre dla seryjnego silnika.. Ale przy większej mocy i haki powinny być mocniejsze..! Takie moje zdanie.. Na powiększonym zadziałają dobrze raz, drugi, trzeci a na kolejny mogą być już za słabe..
- DjFuks
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm