Fajny , mały skuterek!! Fascynujący! co mozna tuningowac?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Fajny , mały skuterek!! Fascynujący! co mozna tuningowac?
Witam chciałbym sie dowiedziec co wy sadzicie o tym austriackim skuterku??? skuter jest bardzo mały a zarazem zrywny:)max ok 90km/h! wiec zaskakuje:) !!co wy o nim sadzicie warto???i co mozna w nim tuningowac optycznie ?:):):) 

Ostatnio edytowano 18/2/2007, 14:15 przez winnerboy, łącznie edytowano 4 razy
dobry silnik to pełna satysfakcja i zadowolenie!!!!!!!!!!
- winnerboy
- Świeżak
Ty siÄ™ podniecasz jakimÅ› austriackim skuterkiem
90 km/h to jest dużo jak na skuterka ale jest wiele innych i oczywiście lepszych które po pełnym odblokowaniu jadą ponad 110 km/h. Mam tu na myśli np. aprilie sr 50 lub gilere 

-
konrad1422 - Świeżak
Wątpie, że jedzie te 90, aerox po odblokowaniu tyle nie jedzie...
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
aerox tyle nie jedzie ale przed tuningiem a jak już wkroczy w świat tuningu to robi sie z niej cobra jak na motorower!
a jeżeli chodzi co o ten skuterek to wcale mi sie nie widzi dlaczego akurat taki ci sie spodobał ?? bo dla mie on wcale nie jest atrakcyjny a możę dlatego żę jedzie te 90 ??(chodz tak ja raczej nie sądze )

a jeżeli chodzi co o ten skuterek to wcale mi sie nie widzi dlaczego akurat taki ci sie spodobał ?? bo dla mie on wcale nie jest atrakcyjny a możę dlatego żę jedzie te 90 ??(chodz tak ja raczej nie sądze )

-
kopek92 - Świeżak
hmmm dlaczeog im sie spodobał? po pierwsze nie lubiie wielkich skuterków a ten jest aQrat po 2 jest w miare tani dobry rocznik juz za 3000 tys.po 3 naprawde ma takie odiagi bo to 75ccm:) ale co mozna tuningowac?:)
- winnerboy
- Świeżak
poczytaj sobie rozmiary:D taki jeden quantum to jak 2 te wiec... a predkosc naprawde dobra a najwazniejszy to zryw jest baaaardzo zrywny na 100 m bierze tzr 50 pozniej ona go:)
- winnerboy
- Świeżak
winnerboy napisał(a):poczytaj sobie rozmiary:D taki jeden quantum to jak 2 te wiec... a predkosc naprawde dobra a najwazniejszy to zryw jest baaaardzo zrywny na 100 m bierze tzr 50 pozniej ona go:)
może zatartą weźmie

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Po pierwsze TZR nie dałeś rady... a po drugie to optycznie wsyztsko, ryfle, pomalwoac go, przyciemnic lampe, dac nowe lusterka, mozesz zrobic Bad Look... a mechanicznie to wydech,cylek sporotwy, wariator, gaznik... i styknie.
- WhiteArmy00
- Świeżak
- WhiteArmy00
- Świeżak
Uwaga mowie cos na temat...
ten squt wydaje mi sie mało znany ale pewnie dasz rade załatwic jakiś tłumik, cylinder rolki albo cos innego pewnie ma silnik na jakiejś licencji
np hondy, yamahy albo czegos innego wystarczy poszperac w necie.
Optyczny tuning.
z tym nie będzie problemu wystarczy znaleś jakis tuning shop pewnie co go zrobią, a jak cie nie stac mozesz kożystac z jakis uniwersalnych akcesorji np. naklejki, diody, przedłużka tylnego amora, fajne obszycie siedzenia, chromowanie felg itd. uruchom wyobraźnie
nawet z rometa da sie zrobic cudo

ten squt wydaje mi sie mało znany ale pewnie dasz rade załatwic jakiś tłumik, cylinder rolki albo cos innego pewnie ma silnik na jakiejś licencji
np hondy, yamahy albo czegos innego wystarczy poszperac w necie.
Optyczny tuning.
z tym nie będzie problemu wystarczy znaleś jakis tuning shop pewnie co go zrobią, a jak cie nie stac mozesz kożystac z jakis uniwersalnych akcesorji np. naklejki, diody, przedłużka tylnego amora, fajne obszycie siedzenia, chromowanie felg itd. uruchom wyobraźnie

nawet z rometa da sie zrobic cudo

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
to prawda!!!:)pawlak200192 napisał(a):nawet z rometa da sie zrobic cudo![]()
![]()
![]()
Ale szukam tutaj jakis innych pomysłów na optyke niz diody lusterka menetki itp to juz mam!!!
interesuje mnie cos innego cos ciekawego..?
ostatnio zrobiłem zestaw audio!!! wiec jaki wzmacniacz potrzebuje jesli głosniki sa 2x 30W?
- winnerboy
- Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
pawlak200192 napisał(a):Optyczny tuning.
z tym nie będzie problemu wystarczy znaleś jakis tuning shop pewnie co go zrobią, a jak cie nie stac mozesz kożystac z jakis uniwersalnych akcesorji np. naklejki, diody, przedłużka tylnego amora, fajne obszycie siedzenia, chromowanie felg itd. uruchom wyobraźnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nawet z rometa da sie zrobic cudo![]()
![]()
![]()
a po ile takie naklejki?? masz moze dojscia zeby takie zalatwic?? bo bardzo bym chcial takie... tak wiesz dla szpanu...
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):
a po ile takie naklejki?? masz moze dojscia zeby takie zalatwic?? bo bardzo bym chcial takie... tak wiesz dla szpanu...
nie nakarmie trolla

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości