Motocykle z ogłoszeń- pytania
Witam! Co myślicie o tych 2 moto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1585665 oraz http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1676632 ?
przebieg ten sam a jednak ten starszy o rok moim zdaniem wygląda lepiej ale jest droższy o 1400zł co byście poradzili? Który lepszy i czy ten nowszy na pewno jest bezwypadkowy (dziwny kolor owiewki)?
Bless
przebieg ten sam a jednak ten starszy o rok moim zdaniem wygląda lepiej ale jest droższy o 1400zł co byście poradzili? Który lepszy i czy ten nowszy na pewno jest bezwypadkowy (dziwny kolor owiewki)?
Bless
- tomeq93
- Świeżak
Nie masz co pagtrzec na przebieg bo wazne jest to kiedy byl robiony remont i co bylo wymienione (jak w kazdym silniku 2 t) co do ceny to musisz zwrocic uwage ze ten tanszy nie jest zarejestrowany i dojda ci koszta rejestracji i przegladu. Dowiedz sie tez jak wyglada sprawa z blokadami w tych motorkach czy sa one posciagane a jesli nie to jakie zostaly.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
JA miałem też na oku tego tańszego, ale on coś mi sie wydaje jakimś bublem. Nie wiem czemu, ale nie ma plastiku takiego między siedzeniem, a siedzeniem pasażera.., poza tym, nie mam zaufania do handlarzy ...
I jeśli nie ma przetłumaczonych papierów itp. to drogo rejestracja wyjdzie..
I jeśli nie ma przetłumaczonych papierów itp. to drogo rejestracja wyjdzie..
- The Doctor
- Świeżak
wojtasmazi1 napisał(a):Nie masz co pagtrzec na przebieg bo wazne jest to kiedy byl robiony remont i co bylo wymienione (jak w kazdym silniku 2 t) co do ceny to musisz zwrocic uwage ze ten tanszy nie jest zarejestrowany i dojda ci koszta rejestracji i przegladu. Dowiedz sie tez jak wyglada sprawa z blokadami w tych motorkach czy sa one posciagane a jesli nie to jakie zostaly.
te dwa motorki mogły jeszcze nie mieć remontu wiec musisz bardziej przyjrzeć się silniczka jak chodzą

Co do tego drugiego to mógł być malowany
- paziu25
- Świeżak
- urban3k
- Świeżak
jak na ten rok i pojemnosc niska i zachęcajaca cena... widac zdany motocykl, jak silnik zdrowy to bierz
-
andrzej551 - Bywalec
- Killaz
- Świeżak
zależy jaki stan i jakie rzeczy są do wymiany... ale jak jest w idealnym stanie to za duzo nie utargujesz,
-
andrzej551 - Bywalec
A moim zdaniem szkoda 6tyś na motorower bo i tak po niedługim czasie go sprzedasz. Lepiej kupić coś tańszego a do tego dobry kask, kurtkę i rękawice.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):A moim zdaniem szkoda 6tyś na motorower bo i tak po niedługim czasie go sprzedasz. Lepiej kupić coś tańszego a do tego dobry kask, kurtkę i rękawice.
Coś tańszego? Na przykład? 125ccm również wchodzą w grę.
- Killaz
- Świeżak
-
andrzej551 - Bywalec
Za ok 3000 zł dostaniesz bez wiekszego problemu rs - ke z silnikiem AM5
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Siema. Mam dylemat. A mianowicie co wybrać? RG 80 czy Ns1 80? Poniżej przedstawiam plusy i minusy które zebrałem interesując się tymi motocyklami (nie wiem czy wszystkie są zgodne):
RG 80:
+ przyspieszenie (zasługa krótkich biegów)
+ cena
+ dźwięk
+ szeroki dostęp do części
+ spalanie (3-4L/100km)
+ żywotność silnika
- wyglÄ…d
Ns1:
+ wygląd (lepszy niż w RG)
+ cena
+ V-max i zadowalajÄ…ce przyspieszenie
+ dźwięk
+ podobno żywotny silnik
+ większa moc niż w RG
- dostęp do części (podobno trudno znaleźć)
- spalanie (4-6L/100km)
I to chyba wszystko co w internecie znalazłem:) Teraz chciałbym abyście pomogli mi w wyborze. Możecie dodawać jakieś plusy i minusy od siebie. Do sezonu jeszcze trochę czasu jest więc chcę się dobrze nad wyborem zastanowić. Z góry dzięki. Pozdro:D
RG 80:
+ przyspieszenie (zasługa krótkich biegów)
+ cena
+ dźwięk
+ szeroki dostęp do części
+ spalanie (3-4L/100km)
+ żywotność silnika
- wyglÄ…d
Ns1:
+ wygląd (lepszy niż w RG)
+ cena
+ V-max i zadowalajÄ…ce przyspieszenie
+ dźwięk
+ podobno żywotny silnik
+ większa moc niż w RG
- dostęp do części (podobno trudno znaleźć)
- spalanie (4-6L/100km)
I to chyba wszystko co w internecie znalazłem:) Teraz chciałbym abyście pomogli mi w wyborze. Możecie dodawać jakieś plusy i minusy od siebie. Do sezonu jeszcze trochę czasu jest więc chcę się dobrze nad wyborem zastanowić. Z góry dzięki. Pozdro:D
-
Arturo925 - Stały bywalec
-
andrzej551 - Bywalec
- Mateusz149
- Bywalec
Witam, po raz kolejny sprowadza mnie do was kupno motoroweru.
Tym razem na oku mam ten - http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1699256
Wygląda zachęcająco, ma niespełna 4 lata, przebieg wydaje się być realny. Rozmawiałem z właścicielem - w motocyklu nie było nic wymieniane jedynie posiada filtr stożkowy no i jak czytamy na aukcji miał remont napędu. Jak uważacie, warto za to cenę?
Tym razem na oku mam ten - http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1699256
Wygląda zachęcająco, ma niespełna 4 lata, przebieg wydaje się być realny. Rozmawiałem z właścicielem - w motocyklu nie było nic wymieniane jedynie posiada filtr stożkowy no i jak czytamy na aukcji miał remont napędu. Jak uważacie, warto za to cenę?
- kicko
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości