ZÅ‚amany kluczyk
• Strona 1 z 1
ZÅ‚amany kluczyk
Witam. Dzisiaj przydarzyła mi się niezbyt przyjemna przygoda. Wracając do domu skuterem musiałem mocno hamować. Przez to hamowanie przekrzywił się kluczyk w stacyjce a kiedy próbowałem to wydostać to przełamał się na dwie części. Większa część została w stacyjce i tu moje pytanie czy da się "czymś' wyjąć ten klucz czy trzeba wymienić stacyjkę??
E: skuter normalnie odpala.
E: skuter normalnie odpala.
- Szurnięty_Przecinak
- Świeżak
idz do specjalisty ktory dorabia klucze on go wyjmie i dorobi nowy moj kolega tak miał zapłacił chyba z 50zł za to, ale jak go ten koles wydostał z tej stacyjki tego nie wiem
-
andrzej551 - Bywalec
Za dorobienie kluczyka do skutera zaplacisz ok 15 zl. Co do wyjecia go to idz do mechanik
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Jak jest połamany to ta wieksza cześć jest cała w stacyjce czy troche wystaje? Jeśli wystaje może poprostu kombinerki?
Jak wydostaniesz lub ktoś ci to wyjmie idź z dwoma połowami kluczy do "klucznika" czy jak się tam on nazywa i ci dorobi.. rząd kilku złoty.
Jak wydostaniesz lub ktoś ci to wyjmie idź z dwoma połowami kluczy do "klucznika" czy jak się tam on nazywa i ci dorobi.. rząd kilku złoty.
.."Masz rację, bywa, że to nasza wina,wszak w żyłach nam płynie adrenalina.." | http://allegro.pl/show_item.php?item=838323227
-
Frix - Świeżak
Niestety nie wystaje ;( więc kombinerkami nie da rady. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam Szurnięty_przecinak
Pozdrawiam Szurnięty_przecinak
- Szurnięty_Przecinak
- Świeżak
Ja taki klucz wydostałem za pomocą magnesu który się przyczepia do impulsatora na skrzyni. Jak masz do takiego dostęp to spróbuj, są naprawde zajebi*ście mocne, jak nie masz to nie opłaca go Ci się kupowac troche kosztuje.
-
KAPELA911 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości