Czy to legalne ?
• Strona 1 z 1
Czy to legalne ?
Witam , posiadam keewaya hurricane i chcę zdjąć plastiki z kiery.Jak nie będe miał licznika to misiaki mogą sie przyczepic ? a jeśli bedę miał przyczepiony licznik do kiery to nic nie zrobią ?
- Rabel99
- Świeżak
Licznik musi być. Jak nie będziesz miał to pożegnasz się z dowodem rejestracyjnym na jakiś czas i będziesz musiał wybulić za badanie techniczne.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Najpierw musza cie zatrzymac, zreszta oni nie zwracaja uwagii na takie pierdoly, teoretycznie nie legalne ale praktycznie nic ci nie zrobia, w razie co miales niefortunny wypadek i polamaly ci sie tylko te plastiki i licznik sie wylal czy polamal i wlasnie jedziesz kupic..
- talta
- Mieszkaniec forum
-
andrzej551 - Bywalec
Ten rowerowy bedzie do kitu wygladal, w salonie keewaya maja fajne liczniki elektroniczne i fajne kiery ( przynajmniej u mnie w swaju). Licznik rowerowy bedzie przeklamywal i predkosc bedzie wolno spadala, bo on jest przystosowany do rowerow, nie moto. Ja bym to olal, a nie robil cos dla poprawy wyglada i jednoczesnie cos jeb*l, ludzie system was wciaga 

- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości