spalanie
• Strona 1 z 1
spalanie
mam do was takie pytanie mam chińsko-tajwański skuter jakim jest zico simpli (nie polecam) już pare razy był w serwisie pali 5 litrów 95 na 100 i w serwisie mówią że to moja wina bo źle jeżdże a ja jeżdże normalnie i nawet blokad nie mam zdjętych w serwisie mówią jeszcze że pozdjęciu blokad będzie chodził lepiej i mniej palił . Mam jeszcze jedno pytanie czy można jakoś zrobić żeby zwrócili kase jest prawnie tak ustawione czy coś. Z góry dzięki
Iro
Landrys to ma tu być czy do chińczyków to dać
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
serwis a ja im skuter bo przed kupnem mówili że to najlepszy jaki mają i pali 2-3 litrów na 100 a gdzieś słyszałem że po 3 awariach można walczyć o kase ale nie jestem pewien
-
iro - Bywalec
Powiem ci tak serwis zippa niby zarabisty, ale z kumplami bysmy lepiej prowadzili ten serwis niz oni, jak mialem zipa, a moja wiedza o moto ograniczala sie do jazdy i lania wachy
to jak od ich wrocil skuter z przegladu i naprawy to w przekladni brakowalo srub, a w filtrze powietrza zrobili dziure zenada, i to jeszcze wzorcowy salon zipa jest :O
Watpie, ze oddadza ci kase, sprzedaj w PISdu dopoki jeszcze jezdzi, nie orientuje sie w tej kwestii ale wez poczytaj na neci i jak cos to jedzi do serwisu

Watpie, ze oddadza ci kase, sprzedaj w PISdu dopoki jeszcze jezdzi, nie orientuje sie w tej kwestii ale wez poczytaj na neci i jak cos to jedzi do serwisu
- talta
- Mieszkaniec forum
Myśle żeby zadzwonić do pszasnysza (główna siedziba firmy chyba) i z nimi pogadam bo ci w serwisie to jaja se robią za przepalone żarówki musiałem 3 razy płacić na chamulec czekałem 1 miecha i jeszcze mówią że mam blokady sciągnąć żeby mniej palił
-
iro - Bywalec
zadzwoN i zobacz co pwoeidzą może coś zrobią ale wątpie, oni się nadają w tych serwisach to zbieranina głąbów i bezmózgów(przynajmniej w większośći). Szkoda na to tylko kasy lepiej sam serwisuj i będziesz pewny, a najlepiej sprzedaj jak talata powiedział. To ni9e normalne żeby palił 5, mi na serwisach nie wymieniali oleju w przekładni i łozyska padły ale jak już to zrobili przestałęm prowadzać na te przeglądy bo to tylko wyłudzanie kasy.
-
KAPELA911 - Bywalec
Iro powiem Ci tak, jak mialem zippa, to bylo jeszcze jakos w lutym, marcu ale mniejsza z tym udalo mi sie tego shita sprzedac ale nie o to chodzi napisalem do nich maila z jakims pytaniem bylo to jakies pol roku przed sprzedaza, nie odpisali do dzis, wiec powodzenia.
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości