zipp vapor gasnie mi w drodze
• Strona 1 z 1
zipp vapor gasnie mi w drodze
witam mam taki problem z moim skuterem a zaczelo sie od tego jak pojechalem do sklepu i wjechalem na dol i mi zgasl. po jakims czasie zapalil. ok pojezdzilem troche sytuacja sie powtarza tym razem jedzie sie normalnie po porstej i skuter zaczyna sie ksztusic i spada z obrotow slysze takze dziwne strzaly z tlumnika i gasnie z poczatku wogole nie chce odpalic i dopiero po jakims czasie zapali.... myslalem ze to cewka zaplonowa wymienilem i mam to samo blagam pomocy
nie mam pojecia czemu mi gasnie az strach pojechac gdzies dalej...

- maniakwolfa
- Świeżak
jak strzela w tłumik to jest źle ustawiony zapłon. ale sprubuj wyczyścić gaźnik może to pomoże
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
tak wymieniam zawsze olej swiece tez wymienilem. sprubuje z tym gaznikiem bo wiem ze jak traci obroty i zaczne poruszac manetka gaznika wtedy czasem nie zgasnie tylko uda mi sie zalapac obroty:) dzieki za pomoc
- maniakwolfa
- Świeżak
tylko ze moj jak nie gasnie to smiga jak rzyleta 50-60 takze nie wiem czy to moze byc modol cdi a mam pytanie gdzie dokladniej sie znajduje ten modol?
- maniakwolfa
- Świeżak
- jareczek26
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości